طرز تهیه کیک موکاچینو مخصوص کسانی است که عاشق طعم شکلات و قهوه در کنار هم هستند. در این کیک، کیک ماربل کرهای با خامه کاپوچینو پوشانده میشود و کیک داخلی با گاناش اسپرسو هم زده شده تهیه میشود. اگر طعم موکاچینو را دوست دارید، فقط تصور کنید که طعم این کیک چقدر عالی خواهد شد. این کیک نه تنها مزه باورنکردنی دارد، بلکه همه ترکیبات سبک و دارای بوی خوشی هستند.
کیک موکاچینو چیه؟
طعم کیک موکاچینو ترکیبی از قهوه و شکلات است. قبل از آنکه با طرز تهیه کیک موکاچینو آشنا شویم، بهتر است با مواد لازم آن کمی آشنا شویم:
کیک مرمری یا کیک ماربل
کیک ماربل پایه کیک موکاچینو محسوب میشود. وقتی کیک ماربل را میبریم ظاهر آن هر کسی را به خودش جذب میکند.
قهوه استرانگ
قهوه هم به شربت کیک اضافه میشود و هم فیلینگ کیک.
خامه سنگین
در طرز تهیه کیک موکاچینو از خامه سنگین یا خامه زده شده استفاده کنید و از خامه سبک استفاده نکنید.
ژلاتین
ژلاتین باعث محکم شدن خامه میشود طوری که وقتی کیک را میبرید خامه پخش نمیشود.
شکلات نیمه شیرین
طرز تهیه کیک موکاچینو با گاناش موکا تهیه شده از شکلات تلخ به پایان میرسد.
نکات مهم
- لایههای کیک ماربل رو میتونید بپزید و به مدت 1 الی 2 روز در دمای اتاق در ظرف دربسته نگهداری کنید. همچنین این کیک رو میتونید به مدت یک ماه در ظرف در بسته نگهداری کنید.
- فیلینگ خامه کاپوچینو را باید همان روزی تهیه کنید که کیک را درست میکنید.
- گاناش را میتوانید از دو روز قبل درست کنید. اگر گاناش را از دو روز قبل درست کردید و احساس میکنید خیلی سفت شده است، خیلی کم در مایکروویو گرم کنید.
- کیک موکاچینو را میتوانید در یخچال به مدت 3 الی 4 روز نگهداری کنید.
طرز تهیه کیک موکاچینو
در طرز تهیه کیک موکاچینو به مواد زیر نیاز داریم:
- یک عدد کیک ماربل
- برای تهیه شربت: 4/1 فنجان قهوه و 3/1 فنجان شکر گرانول
- برای تهیه خامه کاپوچینو
- یک قاشق چایخوری پودر ژلاتین بدون طعم
- 2 فنجان خامه سنگین
- یک قاشق غذاخوری پودر اسپرسو فوری
- 3/1 فنجان شکر
- برای تهیه گاناش اسپرسو:
یک فنجان شکلات نیمه شیرین
یک فنجان خامه سنگین
1 قاشق غذاخوری پودر اسپرسو فوری
دستور تهیه
- لایههای کیک ماربل باید قبل از استفاده در کیک موکاچینو کاملاً سرد باشد.
- روی کیک را باید طوری بچینید که مواد هم سطح هم باشند. هر کیک را به دو قسمت تقسیم کنید، طوری که 4 لایه داشته باشید. روی کیک را بپوشانید و کنار بگذارید.
نحوه درست کردن شربت
1. قهوه و شکر را در یک ظرف کوچک ترکیب کنید. با حرارت متوسط رو به بالا آنقدر حرارت دهید تا شکر ذوب شود. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا در دمای اتاق سرد شود.
نحوه درست کردن خامه کاپوچینو
- آب را در یک ظرف مخصوص مایکروویو کوچکی قرار دهید. ژلاتین را در داخل آب بریزید و آن را کنار بگذارید تا حبابی شود. تقریباً 5 دقیقه زمان نیاز است.
- پودر اسپرسو و شکر را در داخل خامهبریزید و هم بزنید تا مایع نرمی به دست آید. ژلاتین حباب شده را در مایکروویو حرارت دهید تا کاملاً ذوب شود، تقریباً 30 ثانیه لازم است.
- 4/1 فنجان خامه را در ژلاتین بریزید. همزمان که با میکسر هم میزنید، ترکیب ژلاتین را داخل خامه بریزید و هم بزنید. فوراً آن را بر روی کیک استفاده کنید.
آماده کردن کیک
1. لایه زیرین کیک را در یک بشقاب سرو قرار دهید. روی لایه را شربت بریزید. 3/1 از خامه کاپوچینو را روی کیک بریزید. هر لایه از کیک را همین طور ادامه دهید.
- لایه بالای را بگذارید و از شربت روی آن بریزید. بقیه خامه کاپوچینو را روی کیک بریزید. کیک را در یخچال بگذراید.
نحوه درست کردن گاناش
- شکلات را به تکههای کوچکی تقسیم کنید.
- خامه را در یک ظرف مخصوص مایکروویو بریزید و حرارت دهید. در این مرحله خامه باید طوری حرارت ببیند که داغ باشد اما نجوشد. زمان آن به مایکروویوتان بستگی دارد، اما یک فنجان خامه به 2 تا 3 دقیقه زمان برای پخت نیاز دارد.
- پودر اسپرسو را در خامه بریزید و خامه را به یکباره بر روی شکلات بریزید. یک تا دو دقیقه هم نزنید تا شکلات شروع به ذوب شدن کند.
- تقریباً 20 دقیقه منتظر بمانید تا گاناش سرد شود. گاناش را سرعت متوسط هم بزنید.
- کیک را از یخچال بیرون بیاورید و روی کیک گاناش را بریزید.
- بعد از این مرحله باید یک ساعت صبر کنید تا کیک سرد شود.