قبل از اینکه در مورد طرز تهیه کیک موز و عسل صحبت کنیم باید بگویم که این کیک برای عصرانه بسیار فوقالعاده است. به هر حال مشخص است که ترکیب موز و عسل طعمی عالی خواهد داشت. عسل یک شیرینکننده طبیعی است و جایگزین سالمتری برای شکر است، اما علاوه بر طعم و شیرینی که به کیک میدهد، فواید زیادی هم برای سلامتی دارد. برای تهیه این کیک بهتر از موزهای رسیده استفاده کنید. وقتی پوست موز تبدیل به رنگ سیاه میشود نشانه رسیدن موز است که باعث خوشمزهتر شدن کیک خواهد شد.
طرز تهیه کیک موز و عسل
همانطور که در بالا اشاره کردیم، هر چه موز رسیدهتر باشد، عم کیک بهتر خواهد شد. دلیل آن این است که نشاسته موز به قند طبیعی تبدیل میشود و این قند طبیعی باعث مرطوب ماندن کیک خواهد شد. خوب نظرتون چیه بریم سراغ طرز تهیه کیک موز و عسل.
مواد لازم
اجازه دهید کمی در مورد مواد لازم برای پخت کیک موز و عسل با شما صحبت کنم.
آرد: 240 گرم
در طرز تهیه کیک موز و عسل فقط باید از آرد چند منظوره استفاده کنیم. البته میتوانید به جای آرد چند منظوره از آرد سلف رایزینگ استفاده کنید. با این وجود، آرد سلف رایزینگ حاوی بکینگ پودر زیادی است که باعث پف زیادی کیک میشود.
بکینگپودر: 1 قاشق چایخوری
بکینگپودر باعث پف کردن کیک میشود. تاریخ تولید بکینگپودر نباید گذشته باشد.
جوش شیرین: 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین باعق کاهش اسیدی بودن عسل میشود و باعث میشود کیک به اندازه کافی پف کند. مثل بکینگپودر باید تاریخ مصرف جوش شیرین را هم بررسی کنید.
نمک: نصف قاشق چایخوری
در طرز تهیه کیک موز و عسل کمی نمک لازم است. نمک باعث متعادل شدن شیرینی شکر و عسل میشود و طعم کیک را بهتر میکند.
پودر دارچین: 1 قاشق چایخوری
موز و دارچین در کنار هم طعمی عالی پیدا میکنند (افزودن پودر دارچین اختیاری است).
کره بدون نمک: 150 گرم
اگر کرهای که استفاده میکنید دارای نمک است، کره را حذف کنید. حداقل 20 تا 30 دقیقه قبل از پختن کره، آن را از فریزر بیرون بیاورید تا با دمای محیط متعادل شود.
شکر قهوهای: 100 گرم
شکر قهوهای باعث مرطوب ماندن کیک میشود و طعم کیک را بهتر میکند.
عسل: 170 گرم
طعم اصلی کیک موز و عسل بهخاطر عسل است (و البته موز). هر نوع عسلی که استفاده کنید، طعم آن وارد کیک خواهد شد.
تخممرغ بزرگ: 2 عدد
من برای تهیه کیک موز و عسل از تخممرغهای بزرگ استفاده میکنم.
عصاره وانیل: 1 قاشق چایخوری
من از عصاره وانیل خالص استفاده میکنم. اگر از اسانس وانیل استفاده میکنید، مقدار آن را دو برابر کنید.
موز: 240 گرم
موزهایی که خیلی رسیده هستند کاملاً مناسب تهیه کیک موز و عسل هستند. قبل از اضافه کردن به کیک موزها را با چنگال له کنید.
گردو: 70 گرم
اگر دوست دارید کیکتان طعم آجیلی هم داشته باشد، میتوانید 70 گرم گردوی خرد شده را هم به کیک موز و عسل اضافه کنید.
دستور تهیه
در طرز تهیه کیک موز و عسل مراحل زیر را انجام دهید:
- مواد خشک را در یک ظرف بزرگ الک کنید.
- کره و شکر قهوهای را با سرعت متوسط آنقدر هم بزنید تا رنگ آن روشن و اسفنجی شود که تقریباً 5 دقیقه کافی است.
- عسل را به این مواد اضافه کنید و با سرعت متوسط هم زدن را ادامه دهید تا همه مواد به خوبی حل شوند.
- سرعت همزن را افزایش دهید و با سرعت بالا مواد را هم بزنید. تخممرغ و عصاره وانیل را هم اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا ترکیب یکدستی به دست آورید.
- سرعت همزن را کاهش دهید و با سرعت پایین هم بزنید. نصف مواد خشک را به این ترکیب اضافه کنید.
- نصف موزهای له شده را هم بزنید. باقیمانده مواد خشک و باقیمانده موزهای له شده را هم اضافه کنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند. در نهایت باید خمیری غلیظ داشته باشید.
- خمیر را با قاشق در قالب بریزید. سطح مواد را با کاردک پلاستیکی یکدست کنید.
- گردوی خرد شده را روی خمیر بپاشید. کیک را به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید. این کیک به دلیل استفاده از عسل به رنگ قهوهای طلایی خواهد شد. اگر میخواهید قهوهای طلایی رنگ نشود میتوانید حداقل در 10 دقیقه آخر پخت از فویل آلومینیومی استفاده کنید.