چقدر بفکرتونم، پست یلدایی اوردم دلبرررررنگو نگا فقط با من همراه باشید با کامل ترین راهنمای تهیه کیک شب یلدا
مواد لازم:
اسفناج: 2 لیوان پوره شده
شیر: ⅓ لیوان
روغن: ⅔ لیوان
تخم مرغ: 4عدد
شکر: 1لیوان و ¼لیوان
آرد: 2 لیوان
وانیل و پوست پرتغال: 1ق چای خ
ب پ: 1 ق چای خ
چجوری درست کنیم؟
یک لیوان اسفناج رو با شیر و روغن تو میکسر یا مخلوط کن ، بریزین اینقد بزنین تا پوره بشه رنگ خوشگلش دربیاد
یک لیوان دیگه رو وقتی اولی پوره شد بعد اونو بریزین.
قبل ریختن اسفناج ها پاک کنین بعد یکم خورد کنین.
حالا 4تا تخم مرغ رو بزنین و بشکونین تو ظرف
شکر و وانیل و پوست پرتغالم بزنین…
حالا اینقد هم بزنین تا حجمش دو برابر بشه و کرم رنگ و کشدار
سبز خوشگلمون رو مخلوط میکنیم، با همزن میزنیم
فر روشن کنین یادتون نره
آرد و ب پ با هم مخلوط میکنیم، تو ظرف الک میکنیم و هم میزنیم.
اگر حس کردیم گلوله داره در حد 30 ثانیه با همزن میزنیم.
قالبتون میان تهی هم میشه،قالب 20 هم میشه.
دمای فر 180درجه طبقه وسط فر 50 دقیقه
این تایم برای فر من مناسب بود،با توجه به فرتون کم و زیاد کنین درجشو.
cooking.sadaf.mz