طرز تهیه کیک شارلوت توت فرنگی یکی از کلاسیکترین دسرهای فرانسوی است که از بیسکویتهای اسفنجی همراه با موس توت فرنگی و توت فرنگیهای تازه تهیه میشود. این کیک برای هر نوع موقعیتی مناسب است. مزه آن بسیار خوشمزه است و به مدت چندین روز در یخچال نیز تازه میماند. بنابراین با رسیدن فصل تابستان و فصل توت فرنگی، حتماً این کیک خوشمزه را امتحان کنید. در این طرز تهیه حتی قرار است خودمان بیسکویتهای شارلوت را آماده کنیم.
طرز تهیه کیک شارلوت توت فرنگی
طرز تهیه کیک شارلوت توت فرنگی در ابتدای قرن نوزدهم ابداع شده بود و بعد از پرنسس شارلوت به این نام نامگذاری شده بود. از این کیک میتوانید به جای کیک تولد استفاده کنید یا هر موقعیتی که دلتان میخواهد.
مواد لازم
در طرز تهیه کیک شارلوت توت فرنگی به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
مواد لازم برای بیسکویتهای لیدی فینگر
- 4 عدد سفیده تخممرغ بزرگ
- 1/3 فنجان + 2 قاشق غذاخوری شکر کاستر (100 گرم)
- 4 عدد زرده تخممرغ بزرگ
- 2/3 فنجان + 2 قاشق غذاخوری (100 گرم) آرد چند منظوره
- 2 قاشق غذاخوری پودر قند
مواد لازم برای موس باواریان
- 500 گرم توت فرنگی تازه
- 1/3 فنجان + 2 قاشق غذاخوری (90 گرم) شکر
- 4 ورق ژلاتین
- 2/3 فنجان + 4 و نیم قاشق غذاخوری (225 گرم) خامه سنگین سرد با چربی 30 درصد
مواد لازم برای تزیین
- 350 گرم توت فرنگی تازه
- 1 قاشق غذاخوری پودر قند
دستور تهیه
- در اولین مرحله از طرز تهیه کیک شارلوت توت فرنگی، فر را از قبل با دمای 340 درجه سلسیوس یا 170 درجه فارنهایت گرم کنید. 2 کاغذ پارچمنت را آماده کنید. روی یکی از کاغذها یک دایره به قطر 20 سانتیمتر بکشید. در کاغذ دوم، دو نوار به عرض 6 سانتیمتر بکشید. هر دو ورق را وارونه کنید و هر کدام را در دو سینی فر قرار دهید.
- سفیده تخممرغ را در کاسه همزن بریزید. به تدریج شکر کاستر را اضافه کنید و هم بزنید تا سفت شود. زرده تخممرغ را فوراً اضافه کنید وخوب هم بزنید. آرد چند منظوره را روی کاسه الک کنید و به آرامی با قاشق هم بزنید.
- خمیر را در کیسه شیرینیپزی بریزید و یک اسفنج مارپیچی را از وسط دایرهای که کشیدهاید درست کنید. سپس، دو نوار بلند تقریباً به قطر 32 سانتیمتر لوله کنید و روی آنها را پودر قند بریزید.
- کیک و بیسکویت اسفنجی را در وسط فر بپزید (هر کدام به مدت 15دقیقه).
- در این مرحله از طرز تهیه کیک شارلوت توت فرنگی، خیلی مهم است که کرم باواریان را با مهارت کافی درست کنید. یک قالب دایرهای 20 سانتی را بردارید و
- نوارهای بیسکویت را بعد از پخته شدن برش بزنید طوری که ارتفاع آنها 5 سانتیمتر باشد. نوارها را دور قالب کیک به صورت عمودی بچینید.
- در این مرحله از طرز تهیه کیک شارلوت توت فرنگی، نوارهای ژلاتین را در یک کاسه بزرگ با آب بسیار سرد فرو کنید. با استفاده از یک غذاساز، توت فرنگیها را به شکل پوره دربیاورید. سپس، پوره را از یک الک ریز رد کنید. باید بتوانید 350 گرم پوره بدون دانه توت فرنگی داشته باشید.
- پوره توت فرنگی را در یک تابه کوچک همراه با شکر بریزید و روی حرارت بگذارید. در اولین حباب، تابه را از روی حرارت بردارید و ورق ژلاتین را اضافه کنید و خوب هم بزنید. پوره داغ را در یک ظرف بگذارید و منتظر بمانید تا در دمای اتاق سرد شود (دمای پوره باید به 73 تا 86 درجه فارنهایت برسد).
- در عین حال، خامه سنگین سرد را در کاسه همزن بریزید و خوب هم بزنید تا خامه به بیشترین حد نرم شدن خودش برسد. خامه باید خیلی انعطافپذیر باشد. وقتی پوره توت فرنگی سرد شد، پوره را به خامه سنگین اضافه کنید و با همزن دستی و یا کاردک هم بزنید.
- برای مونتاژ کک شارلوت، موس باواریان توت فرنگی را داخل قالب کیک که دور آن بیسکویت چیدهاید بریزید. روی کیک را با قاشق صاف کنید و کیک شارلوت را به مدت 6 الی 8 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از این مدت، کیک را از یخچال بیرون بیاورید و با توت فرنگی و پودر قند تزیین کنید.
https://www.bakinglikeachef.com/strawberry-charlotte-cake-charlotte-aux-fraise/