اگر میخواهید برای دورهمی خانوادگی و یا دوستانه کیکی خوشمزه بپزید، پیشنهاد میکنم طرز تهیه کیک زعفرانی را یاد بگیرید. این کیک هم بسیار خوشمزه است و هم انتخاب خوبی است. البته طرز تهیه این کیک کمی منحصربهفرد است، اما مطمئن باشید کیک زعفرانی یکی از سادهترین کیکهایی است که میتوانید تهیه کنید. این کیک معمولاً با کره و بلافاصله بعد از بیرون آوردن از فر سرو میشود.
طرز تهیه کیک زعفرانی
در طرز تهیه کیک زعفرانی برای شش نفر به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
مواد لازم
- 2 فنجان آرد
- 1 فنجان شیر
- 4 عدد تخممرغ
- 1/4 قاشق چیاخوری وانیل
- 2 قاشق چایخوری بکینگپودر
- 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
- 1 قاشق غذاخوری گلاب
- نصف فنجان روغنمایع
- نصف فنجان شکر
دستور تهیه
- قبل از اینکه طرز تهیه کیک زعفرانی را شروع کنید، تخممرغها را از یخچال بیرون بیاورید تا متناسب با دمای محیط باشند و بقیه مواد لازم را هم دم دست بگذارید.
- حالا تخممرغها، شکر و وانیل را در یک ظرفی اضافه کنید و با همزن برقی به مدت 10 دقیقه هم بزنید. در نهایت مواد باید سفید رنگ شوند.
- در یک تابهای، شیر را اضافه کنید و روی حرارت بگذرید و اجازه دهید شیر گرم شود. در این مرحله از طرز تهیه کیک زعفرانی باید مراقب باشید شیر نجوشد و فقط گرم شود. در ادامه، شیر داغ و روغن را به ترکیب تخممرغ اضافه کنید.
- مواد را خوب هم بزنید و زعفران دم کرده و گلاب را هم به ترکیب تخممرغ و شیر اضافه کنید.
- آرد و بکینگپودر را هم باهم مخلوط کنید و چندین بار الک کنید تا تمام ناخالصیهای آن از بین برود. در نهایت، ترکیب آرد و بکینگپودر را هم به ترکیب تخممرغ اضافه کنید و مواد را به حالت دورانی هم بزنید.
- فر را با دمای 180 درجه سلسیوس گرم کنید و اجازه دهید تا کمی گرم شود. سپس قالب مناسبی انتخاب کنید و داخل آن چرب کنید. همچنین کمی آرد بپاشید تا کیک به قالب نچسبد.
- حالا مایع کیک را داخل قالب بریزی و به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد.
نکات مهم
در طرز تهیه کیک زعفرانی که بسیار ساده است بهتر است به نکات زیر دقت کنید:
- در هنگام استفاده از زعفران، پیشنهاد میکنم قبل از دم کردن آن، آن را خوب بکوبید.
- در طرز تهیه کیک زعفرانی، شیر را نجوشانید.
- این کیک زیاد شیرین نیست، در صورت تمایل میتوانید بعد از اینکه از فر بیرون آوردید کمی پودر قند یا پودر شکر روی آن بپاشید.
https://kohanrishe.net/saffron-cake-recipe/