طرز تهیه کیک با روغن زیتون برای کسانی که به تازگی میخواهند پختن کیک را یاد بگیرند یکی از بهترین گزینهها است. همانطور که از نام این کیک مشخص است، این کیک با روغن زیتون تهیه میشود که باعث میشود کیک بافتی نرک و طعمی خوشایند داشته باشد. این کیک را میتوانید برای عصرانه همراه با قهوه یا برای هر موقعیتی که دوست دارید سرو کنید.
طرز تهیه کیک با روغن زیتون
در طرز تهیه کیک با روغن زیتون به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
مواد لازم
- 1 و 1/4 فنجان آرد چند منظوره
- 2/3 فنجان شکر ریزدانه
- نصف قاشق چایخوری بکینگپودر
- نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 2/3 فنجان روغن زیتون
- نصف فنجان ماست یونانی
- 2 عدد تخممرغ بزرگ
- 3 قاشق غذاخوری آب لیمو
- پوست یک عدد لیمو
طرز تهیه
- در اولین مرحله از طرز تهیه کیک با روغن زیتون، فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک قالب 9 اینچی گرد را چرب کنید.
- ترکیبات خشک (آرد، شکر، بکینگپودر، جوش شیرین و نمک) را با هم در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید.
- روغن زیتون، ماست یونانی و تخممرغها را هم به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- آب لیمو و پوست لیمو را هم اضافه کنید و کاملاً هم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
- خمیر را در قالبی که از قبل آماده کردهاید بریزید و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید.
- بعد از اینکه خمیر پخته شد، قبل از برش زدن 10 دقیقه منتظر بمانید تا سرد شود.
نکات مهم
در طرز تهیه کیک با روغن زیتون بهتر است به نکات زیر دقت کنید:
- از تخممرغ با دمای متناسب با محیط استفاده کنید. چون زرده تخممرغ در دمای محیط نرمتر است، بهراحتی شکسته میشود و بهخوبی با مواد دیگر مخلوط میشود.
- اگر میتوانید از آرد کیک استفاده کنید. با اینکه در طرز تهیه کیک با روغن زیتون در اینجا از آرد چند منظوره استفاده کردهایم، اما اگر میخواهید بافت کیک کمی سبکتر باشد، میتوانید به جای آرد چند منظوره از آرد کیک استفاده کنید.
- قالب را با کره چرب کنید. کره میتواند باعث شود کیک به قالب نچسبد. بنابراین میتوانید به جای
استفاده از روغن برای چرب کردن قالب از کره استفاده کنید.
https://feelgoodfoodie.net/recipe/olive-oil-cake-mixed-berry-sauce/