طرز تهیه کیک بادام وانیلی یکی از سادهترین و در عین حال سریعترین کیکهایی است که برای هر نوع مهمانی و هر نوع موقعیتی میتوانید آن را تهیه کنید. خمیر این کیک زیبا و ساده است و شامل مخلوط کره و روغن برای مرطوب نگهداشتن خمیر است که با آرد بادام و آرد ساده مخلوط شده است. طعم این کیک به خاطر عصاره بادام و پودر وانیل خالص است.
طرز تهیه کیک بادام وانیلی
در طرز تهیه کیک بادام وانیلی میتوانید از طعمهای دیگر نیز استفاده کنید. برای مثال میتوانید به آن کمی توت یا هلو نیز قبل از پخت اضافه کنید.
مواد لازم
- 220 گرم آرد چند منظوره (1 و 3/4 فنجان)
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 2 قاشق چایخوری بکینگپودر
- نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
- 113 گرم (نصف فنجان کره) متناسب با دمای اتاق
- 30 گرم روغن گیاهی (2 قاشق غذاخوری)
- 200 گرم (یک فنجان) شکر
- 3 عدد تخممرغ بزرگ
- 50 گرم آرد بادام (نصف فنجان)
- 1 قاشق چایخوری عصاره بادام
- 1 و نیم قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 160 گرم (2/3 فنجان) ماست یونانی و یا ماست طبیعی متناسب با دمای اتاق
- 20 گرم (نصف فنجان) خلال بادام برای تاپینگ
دستور تهیه کیک بادام وانیلی
- در اولین مرحله از طرز تهیه کیک بادام وانیلی، فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد گرم کنید، قالب کیک گرد را چرب کنید و داخل آن یک کاغذ روغنی پهن کنید.
- آرد، بکینگپودر، جوش شیرین و نمک را در کاسه کوچکی بریزید و هم بزنید. سپس مخلوط آرد را کنار بگذارید.
- شکر، کره و روغن را در کاسه بزرگ همزن بریزید. با استفاده از همزن برقی مواد را هم بزنید تا رنگ آن روشن و کرکی شود.
- سپس در این مرحله از طرز تهیه کیک بادام وانیلی، تخممرغها، آرد بادام، عصاره وانیل و عصاره بادام را به مخلوط خمیر اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
- بهتدریج، ترکیبات خشک و ماست را هم اضافه کنید، اما مراقب باشید خمیر را بیش از حد هم نزنید.
- خمیر غلیظ را در داخل قالب کیک بریزید و خمیر را در همه جای قالب پخش کنید.
- روی خمیر خلال بادام و یا بادام خرد شده بریزید.
- کیک را تقریباًبه مدت 50 دقیقه بپزید.
- بعد از اینکه کیک پخته شد، قبل از اینکه کیک را از قالب دربیاورید، 10 دقیقه منتظر بمانید تا کیک سرد شود.
- روی کیک کمی پودر قند بپاشید.
https://bakingwithbutter.com/vanilla-almond-cake/