کیک آلبالو کرمدار پنیری مواد مورد نیاز قسمت پنیری
البالو رسمی بدون هسته یک پیمانه سرخالی
ارد ۲ ق غ
نشاسته ی ذرت ک ق غ
پودرقند یک ق غ
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای ویلی ۱۵۰ گرم
وانیل کمی
تخم مرغ یک عدد
پنیر خامه ای رو با همزن دستی بزنید تا صاف و یکدست بشه . بعد تخم مرغ رو بهش اضافه و بزنید حالا ارد . نشاسته . پودر قند وانیل و البالو رو هم اضافه کنید با همزن دستی بزنید .
مواد پنیری برکناری .
مواد مورد نیاز کیک
تخم مرغ دو عدد
کره سرد ۱۰۰
ارددو پیمانه
شکر ۱۰۰ گرم
ماست یک چهارم پیمانه
وانیل کمی
بکینگ پودرنصف ق چ
نمکیک پنس
رنده پوست لیمو ترش یک چهارم ق چ
ابتدا ارد رو الک کنیدداخل کاسه ای بعد کره سرد رو بهش اضافه کنید با نوک انگشت کره و ارد رو باهم مخلوط کنید ورز ندید لطفا .
به شکل خورده نون بشه کافیه .
حالا شکر . وانیل . نمک و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید به مخلوط آردی اضافه کنید و با همزن دستی درحد مخلوط شدن هم بزنید .
ماست رو اضافه کنید مخلوط کنید حالا از مواد یه یک چهارم پیمانه بردارید بزارید کناری .
به باقی مانده مواد کیک دوتا تخم مرغ اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید .
ملات کیک غلیظه .
یه قالب با قطر ۲۰ بردارید کفشو کاغذ روغنی بندازین از ملات کیک بریزید داخل قالب و سطحشو صاف کنید .
حالا مواد پنیری ر بریزید روی ملات کیک و صاف کنید میتونید با خلال چوبی هم روش بکشید .
اون یک چهارم پیمانه از ملات کیکی رو که برداشته بودیم رو بریزید روی کیک و کیک بره تو فر .
دمای فر ۱۷۰ درجه .
زمان ۴۵ دقیقه بازم چک کنید .
وقتی پخت کیک کامل شد کیک رو از فر بیارید بیرون بزارید یه نیم ساعتی داخل قالب استراحت کنه چون مواد پنیری روش نرمه تا سفت بشه بعد از قالب جدا کنید و سرو کنید …
این کیک فوق العاده خوشمزه
با بافت عالی و طعم کره و پنیر
@mojgancooking