دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کلوچه کنجدی

دوست دارید خوشمزه ترین کلوچه کنجدی عمرتون رو درست کنید با من همراه باشید.

طرز تهیه کلوچه کنجدی

طرز تهیه شیرینی کنجدی قنادی:
تخم مرغ 1 عدد
آب 105 گرم
شکر 90 گرم
پودرهل 1/4 ق چ
روغن مایع 88 گرم
آرد سفید 250 گرم
بکینگ پودر 1 ق چ
گلاب 8 گرم
شربت بار 25 گرم
وانیل نوک ق چ
کنجد به میزان لازم
همه مواد غیر از آرد و بکینگ پودر را در ظرفی ریخته و با همزن میزنیم تا شکر حل شود بعد بکینگ پودر و آرد را اضافه می کنیم و در حد ترکیب شدن با همزن می زنیم. مواد زیاد به همزدن احتیاج ندارد. خمیر نسبتا شلی بدست می آید. مواد را در قیف ریخته و سر قیف را قیچی کنید و در سینی که کاغذ انداخته اید قیف بزنید. در فیلم نشان داده ام. بعد روی شیرینی ها کنجد بپاشید کنجد اضافی را از سینی خالی کنید.فر 180 درجه سانتیگراد و در توستر دمای 130 درجه سانتیگراد. تا زمانیکه زیر شیرینیها طلایی شود.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه زیتون پرورده رستورانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *