دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کباب برگ رستورانی و ترفندهای مهم در مورد نحوه پختن آن

طرز تهیه کباب برگ یکی از کباب‌های قدیمی و سنتی ایرانی است که در میان ایرانیان بسیار مشهور است. این کباب به‌عنوان یکی از لاکچری‌ترین کباب‌های دنیا شناخته شده است. در گذشته کباب برگ تنها با گوشت گوسفندی درجه یک تهیه می‌شده است، اما امروزه این کباب خوشمزه با گوشت سفید مانند گوشت مرغ هم تهیه می‌شود.

 

طرز تهیه کباب برگ

اگر طرفدار رستوران‌های کباب برگ هستید و فکر می‌کنید نمی‌توانید مثل رستوران‌ها کباب برگ درست کنید، سخت در اشتباهید. این کباب خوشمزه را می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. راز کباب برگ رستورانی، انتخاب گوشت مناسب برای تهیه کباب است، پس در طرز تهیه کباب برگ باید به این نکته خیلی دقت کنید.

 

مواد لازم

  • 500 گرم گوشت گوسفند
  • 2 عدد پیاز متوسط
  • 4 قاشق غذاخوری روغن مایع
  • 4 قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده
  • 50 گرم کره
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 دستور تهیه

طرز تهیه کباب برگ به صورت مراحل زیر است:

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه محلبی یا پودینگ شیر خاورمیانه‌ای

مرحله اول

برای آماده کردن کباب برگ، گوشت را روی سطح کار قرار دهید، سپس با گوشت کوب کمی گوشت را بکوبید، می‌توانید با پشت چاقو هم این کار را انجام دهید. آنقدر گوشت را بکوبید تا سطح آن صاف شود و ضخامت آن به نیم سانتی‌متر برسد.

 

مرحله دوم

اگر گوشت خیلی کلفت باشد، می‌توانید آن را از وسط نصف کنید. بعد از اینکه گوشت را خوب کوبیدید، باید آن را ببرید.

مرحله سوم

بعد از اینکه گوشت را بریدید و آماده کردید، در یک کاسه مناسبی بریزید، سپس روغن مایع همراه با پیاز خورد شده، زغفران و کمی نمک و کمی فلفل سیاه به کاسه حاوی گوشت اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا، همه مواد را خوب مخلوط کنید تا طعم مواد وارد گوشت شود، سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت حداقل 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت خوب استراحت کند.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه بستنی مگنوم

 

مرحله پنجم

در این مرحله از طرز تهیه کباب برگ، وقتی گوشت خوب مزه‌دار شد، گوشت را روی سطح کار بگذارید، سپس گوشت را به سیخ بکشید.

 

مرحله ششم

بعد از اینکه همه گوشت را به سیخ کشدید، گوشت‌ها را روی زغال کباب کنید.

 

مرحله هفتم

در طی پخت، سیخ‌ها را برگردانید تا هر دو طرف کباب پخته شود. در حین پخت کباب برگ، کره را در یک کاسه کوچک ذوب کنید، زعفران دم کرده را اضافه کنید و با کره مخلوط کنید. وقتی کباب در حال پخت است، با برس آشپزخانه از سس روی کباب‌ها بزنید.

کره زدن روی کباب‌ها باعث می‌شود کباب‌ها خوشمزه‌تر شوند و از خشک شدن کباب جلوگیری می‌کند. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را به سیخ بکشید و کباب کنید. بعد از گوجه‌فرنگی‌ها را هم کباب کردید در کنار کباب روی دیس بکشید.

 

نکات مهم

در طرز تهیه کباب برگ بهتر است به نکات زیر دقت کنید:

  • برای آماده کردن کباب برگ خوشمزه، باید گوشت را حداقل به مدت ساعت در یخچال مزه‌دار کنید (بهتر است از شب قبل در یخچال بگذارید تا کباب نرمی داشته باشید).
  • برخی افراد کمی کیوی روی گوشت می‌ریزند تا گوشت نرم‌تری داشته باشند. طرز تهیه کباب برگ با کیوی به این صورت است که کافی است کیوی را داخل کاسه گوشت رنده کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید و داخل یخچال قرار دهید.
  • برای تهیه کردن کباب برگ با مرغ نیز کافی است به همین روش عمل کنید. مرغ را قبل از به سیخ کشیدن مزه‌دار کنید.
  • دقت کنید نباید برای مزه‌دار گوشت قرمز از نمک استفاده کنید چون باعث سفت شدن گوشت می‌شود.
  • وقتی پیاز را به گوشت اضافه می‌کنید، تنها رنگ گوشت را تغییر می‌دهد و داخل گوشت همچنان قرمز باقی می‌ماند. پس در مورد آن نگران نباشید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نان فوکاچیا بدون ورز دادن

https://cookingcounty.com/kabab-barg/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *