طرز تهیه ژله نیمرو رو باید حتماً یاد بگیرید، چون یکی از جذابترین ژلههایی است که ممکن است درست کرده باشید. این نوع ژلهای که میخواهم در ادامه آموزش بدهم برای 8 نفر است.
طرز تهیه ژله نیمرو
در طرز تهیه ژله نیمرو به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
مواد لازم
- یک فنجان شکر
- یک فنجان آب
- یک ورق ژلاتین
- عصاره لیمو
- رنگ خوراکی زرد
- 1 قشق چایخوری نشاسته ذرت
- 1 قاشق چایخوری پودر قند
- روغن طبیعی
طرز تهیه
- ورق ژلاتین را در ظرفی بگذارید و روی آن آب سرد بریزید.
- در تابهای، شکر، آب و عصاره لیمو را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. با ترمومتر دمای آب را اندازه بگیرید، هر زمان که به 240 درجه فارنهایت (115 درجه سلسیوس) رسید، زیر حرارت را خاموش کنید.
- تابه را از روی حرارت بردارید و ژلاتین خیس شده را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا ژلاتین در مواد حل شود. مواد به دست آمده را به دو قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت از آن رنگ زرد خوراکی اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید.
- با استفاده از یک دستمال کاغذی، قالب سیلیکونی (به شکل دایره کوچک) را روغنی کنید. ترکیب زرد رنگ را در این قالب بریزید و به مدت یک شب در یخچال قرار دهید.
- سینی سیلیکونی را با یک حوله کاغذی آغشته به روغن چرب کنید. ترکیب بدون رنگ را به مدت 30 ثانیه در مایکروویو حرارت دهید.
- در این مرحله از طرز تهیه ژله نیمرو، مواد را در یک کاسه بریزید و مواد را آنقدر هم بزنید تا خوب فرم بگیرد. حجم آن نیز باید دو برابر شود.
- با استفاده از یک قیف، مواد سفید رنگ را به شکل توپ بر سینی سیلیکونی بریزید. مواد زرد رنگ را هم که از شب قبل در یخچال قرار دادهاید از قالب دربیاورید (اگر به دستتان میچسبند، کمی روغن به دستتان بزنید).
- هر ژله دایرهای و زردرنگ را روی توپ سفید رنگ قرار دهید و به آرامی فشار دهید. وقتی همه ژلهها را درست کردید به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
- نشاسته ذرت را با پودر قند مخلوط کنید و تک تک روی هر ژله نیمرو بزنید تا ژلهها چسبنده نباشند.
https://en.petitchef.com/recipes/snacks/easy-gummy-fried-eggs-fid-1570639