دسته‌بندی نشده

طرز تهیه چیپس و پنیر خانگی

دیگه چیپس و پنیر از راحتترین ها و خوشمزه ترین هاست که میتونید روش کالباس خورد شده، سوسیس سرخ شده، قارچ ، فلفل دلمه، ذرت، زیتون اضافه کنید و یککمی هم اویشن یا اورگانو بزنید و از طعم بهشتیش لذت ببرید

طرز تهیه چیپس و پنیر خانگی

چیپس وپنیر
چیپس ۱ بسته
ژامبون ۱۰۰ گرم
قارچ ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
پنیر پارمیسان ۳ق غذاخوری
سس کچاپ
ذرت درصورت دلخواه

طرز تهیه
ابتدا طبق فیلم سیب زمینی ها را با هر وسیله ای که نازک اسلایس می‌کند ورقه ورقه کنید
برای چیپس سرکه ای ابتدا سرکه و دو لیوان آب را با هم مخلوط و کمی نمک اضافه کرده و سیب زمینی ها را داخل مواد ریخته به مدت یک ساعت داخل مواد استراحت می‌دهیم
برای چیپس نمکی باید پکینگ پودر و نمک را دورن آب ریخته و سیب زمینی را داخل مواد ریخته تا اندازه ای آب بریزید که آب روی سیب زمینی ها را بگیرد
به مدت یک ساعت استراحت دهید
بعد از یک ساعت سیب زمینی‌ها را آبکشی و فقط کمی آب روی آن گرفته و روی پارچه ای پهن کرده تا کاملا خشک شود و در روغن شناور سرخ میکنیم
برای چیپس پیاز جعفری ،وقتی چیپسها را از داخل روغن خارج کردید تا داغ هستن پودر پیاز جعفری را روی آنها ریخته و کاملا با هم مخلوط کرده طبق فیلم
حتما بعد از خارج کردن از روغن داخل آبکش بریزید تا روغن اضافی گرفته شود
نوش جان

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سس قارچ لاکچری: قابل استفاده برای هر چیزی!

 

امشب چیپس و پنیر داریم
موادشم هرچی نداری رو حذف کن
مواد خوشمزمون:
یک بسته بزرگ چیپس ساده ، دویست گرم پنیر پیتزا ، صد و پنجاه گرم ژامبون ، صد گرم قارچ ، یک قوطی کنسرو ذرت ، یک عدد فلفل دلمه ای ، سس کچاپ به مقدار لازم

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه انچیلادا مرغ

چیپس و پنیر در فر یا ماکروفر تهیه میشود ، پس در مرحله ی اول لازم است یک ظرف مناسب برای فر یا ماکروفر انتخاب کنید
قارچ ها رو ورقه ورقه خرد کنین و کمی زمان بدین تا کاملا خشک شوند
فلفل دلمه ای را نیز به همین ترتیب بشویید و خشک کنید و خرد بفرمایید چگونگی خرد کردن فلفل دلمه ای کاملا سلیقه ای است میتوانید آن را نگینی خرد کنید و یا برای هماهنگی از نظر ظاهری با ژامبون میتوانید به صورت خلالی نیز خرد بفرمایید
ژامبون را نیز به صورت نوارهای باریکی خرد کنید
یک لایه از چیپس را کف ظرف مورد نظرتان بچینید نیازی نیست که کف ظرف را چرب کنید چرا که چربی خود پنیر پیتزا به جدا شدن از ظرف کمک میکند
روی چیپس کمی از پنیر پیتزا ریخته و کمی از فلفل دلمه ای و قارچ و ذرت و ژامبود روی آن بریزید ، بعد مجددا یک لایه چیپس قرار دهید و به همین ترتیب لایه لایه مواد را در ظرف بچینیند تا ظرف پر شود
سه دقیقه داخل فر با قدرت 900 بگذارید تا پنیر آب شده و کمی منسجم شود
بعد از فر خارج کرده و باز چند لایه از مواد روی آن بریزید  و سطح رویی مواد را به طور کامل با پنیر بپوشانید و روی پنیر کمی سس کچاپ ریخته  و مجددا داخل فر قرار بدهید و پنج دقیقه زمان دهید تا در دمای 900 درجه آماده شود

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه تهیه پیتزا مکزیکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *