این کیک پنیر کدو تنبل یک پوسته پوسته گراهام است که با پر کردن پنیر خامه ای کدو تنبل غنی و خامه ای که تماماً پخته شده است تا به رنگ قهوه ای طلایی درآید. دسر آرایش کامل برای شکرگذاری!
وقتی نوبت یک غذای تعطیل است ، همیشه لازم است یک دسر کدو تنبل در منو وجود داشته باشد. برخی از علاقه مندی های من عبارتند از: پای زردآلو کدو ، کیک کره کدو تنبل کدو ، و این کیک پنیر کدو تنبل بسیار آسان
تکه ای از کیک پنیر کدو تنبل را در پوسته پوسته گراهام ، که در آن با خامه و آبپاش ها در آن قرار گرفته است ، قرار می دهیم.
می دانید چه چیزی بهتر از پای کدو تنبل است؟ کیک پنیر کدو تنبل. این کیک پنیر پر از طعم کدو است و تا 3 روز قبل از برنامه ریزی برای سرو آن می توانید تهیه کنید. این یک کار ضروری برای شام شکرگذاری شماست.
چگونه PHEPECIN CHEESECAKE را تهیه می کنید؟
این دستور العمل با پوسته پوسته گراهام شروع می شود ، که با خرد کردن شکاف های گراهام ، شکر و کره تهیه می شود. پوسته را درون یک تابه چشمه فشرده می کنیم سپس پخته می شود تا قهوه ای ملایم شود. مخلوطی از پنیر خامه ای ، پوره کدو تنبل ، شکر قهوه ای و ادویه ها با هم مخلوط می شوند و سپس در پوسته ریخته می شوند. مرحله آخر پخت کیک تا زمانی که پر شدن تنظیم و قهوه ای در قسمت بالا باشد. کیک پنیر خود را خنک کنید ، برش بزنید و لذت ببرید.
پوسته پوسته پوسته گراهام درون یک تابه بهار فشرده شده است.
چقدر طولانی PHEPECIN CHEESECAKE؟
کیک پنیر در یک تابه 9 اینچی تقریبا 50 دقیقه پخت می شود. می توانید بگویید کیک کیک پنیر شما انجام می شود زیرا لبه ها به آرامی قهوه ای می شوند و مرکز فقط تنظیم می شود. این دستور العمل همچنین خواستار خاموش کردن اجاق گاز می شود ، سپس اجازه می دهید تا کیک پنیر یک ساعت دیگر در فر بماند تا کاملاً تنظیم شود.
کیک پنیر کدو تنبل را درون یک تابه بهار پر کنید.
نکاتی برای تهیه کیک PUMPKIN
حتما از پوره کدو تنبل استفاده کنید ، و از پر کردن پیاز کدو حلوایی استفاده نکنید. پر کردن پای در این دستور کار نخواهد بود.
پنیر خامه ای شما باید بسیار نرم باشد تا خمیر شما از خوردن آن جلوگیری شود. می توانید پنیر خامه ای خود را به مدت 30 ثانیه در مایکروویو بگیرید تا سریع نرم شود.
می توانید کیک پنیر کدو تنبل خود را به صورت عادی سرو کنید ، یا مقداری خامه تازه و آبپاش ها را برای تزئین اضافه کنید. من مقداری کرم به آرامی شیرین کرده را شلاق می زنم ، سپس از یک نوک بزرگ ستاره برای لوله کشی دکوراسیون در امتداد لبه بیرونی کیک استفاده می کنم. من عاشق نگاه این آبپاش های پاییز هستم ، واقعاً کیک را می پوشاند.
اگر نمیتوانید آبپاش های مشابهی پیدا کنید ، یک آبپاش کباب خرد شده یا یک گلاب سس کارامل را امتحان کنید. اگر تصمیم به استفاده از آبپاش ها دارید ، در آخرین لحظه آنها را اضافه کنید زیرا اگر مدت طولانی نشست باشد ممکن است رنگ ها به داخل کرم سفید باشد.
می توانید پوسته پوسته پوسته گراهام را برای پوسته gingersnap تغییر دهید تا یک ضربه اضافی از طعم ادویه را بخورید.
چگونه می توانید از ترک خوردن CHEESECAKE را حفظ کنید؟
هیچ چیز بدتر از بیرون کشیدن کیک پنیر کدو تنبل شما از اجاق گاز و پیدا کردن یک ترک بزرگ در وسط نیست. گاهی اوقات ترک خوردن با کیک های پنیر اتفاق می افتد ، اما اقداماتی برای پیشگیری از ترک وجود دارد.
به محض اضافه شدن تخم مرغ ، کیک پنیر خود را به همان میزان کم مخلوط کنید تا از وارد شدن هوای اضافی در خمیر جلوگیری شود.
در حین پخت کیک پنیر کیک پنیر را باز نکنید. نوسانات زیاد دما می تواند باعث ترک خوردگی شود.
کیک پنیر خود را زیاد نپزید. کیک پنیر یکبار انجام می شود که لبه ها به آرامی قهوه ای و پف کنند و مرکز فقط تنظیم شود. اگر مرکز کمی جادوگر است ، خوب است و در صورت خنک شدن ، محکم می شود.
یک کیک پنیر کدو تنبل پخته شده درون یک تابه فنری.
چگونه یک CHEESECAKE ترک خورده را تعیین می کنید؟
اگر کیک پنیر شما علی رغم تلاشهای شما کرک می شود ، نگران نباشید! هنوز هم می توانید با استفاده از آب گرم و اسپاتول جبران شده آن را تعمیر کنید. من از این روش برای رفع ترک های کیک پنیر استفاده می کنم و کار بسیار خوبی انجام می دهد! شما همچنین می توانید به راحتی با ترکیدن کرم شلاق در مناطق آسیب دیده ، ترک های خود را پنهان کنید.
کیک پنیر کدو تنبل روی کیک که روی آن قرار دارد با خامه و آبپاش ها در آن قرار می گیرد.
این کیک پنیر کدو تنبل یک مانع نمایش واقعی است که برای هر مناسبت پاییز مناسب است! من هر سال آن را برای شکرگذاری خدمت می کنم و همیشه ضربه بزرگی است.
کیک پنیر کدو تنبل
این کیک پنیر کدو تنبل یک پوسته پوسته گراهام است که با پر کردن پنیر خامه ای کدو تنبل غنی و خامه ای که تماماً پخته شده است تا به رنگ قهوه ای طلایی درآید. دسر آرایش کامل برای شکرگذاری!
CourseDessert
غذاهای آمریکایی
كليد واژه: پنیر پنیر کدو تنبل ، کیک پنیر با کدو تنبل
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان طبخ 1 ساعت
زمان استراحت و زمان خنک 5 ساعت
زمان کل 1 ساعت 20 دقیقه
خدمات
12
کالری 339kcal
AuthorSara Welch
عناصر
2 فنجان شکاف کراکر گراهام
2 قاشق غذاخوری شکر دانه دار
7 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
پنیر خامه ای 16 اونس نرم شد
1 فنجان شکر قهوه ای
3 عدد تخم مرغ
15 اونس می تواند پوره کدو تنبل
1 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 1/2 قاشق چای خوری ادویه پای کدو تنبل
اسپری آشپزی
کرم شلاق و آبپاش اختیاری است
دستورالعمل ها
فر را به 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک تابه فنری 9 اینچ را با اسپری پخت و پز بپوشانید.
خرده های کراکر گراهام ، شکر و کره گرانول را در یک کاسه قرار دهید. هم بزنید تا ترکیب شود
کاملاً مخلوط کراکر گراهام را به قسمت پایین و بالای طرف تابه آماده فشار دهید.
پوسته را درون فر قرار دهید و برای 8-10 دقیقه یا تا قهوه ای روشن طلایی بپزید.
پنیر خامه ای و شکر قهوه ای را در کاسه میکسر قرار دهید. ضرب و شتم تا کاملا صاف ، 3-4 دقیقه.
تخم ها را یک بار اضافه کنید ، بعد از هر بار ضرب و شتم.
پوره کدو تنبل ، آرد ، عصاره وانیل و ادویه پای کدو تنبل را اضافه کنید. ضرب و شتم تا زمانی که فقط ترکیب شود.
مخلوط کدو تنبل را درون پوسته پخته شده بریزید و قسمت بالای آن را با یک کفپوش صاف کنید.
پخت و پز 50 دقیقه یا تا زمانی که سطح آن به آرامی قهوه ای شود. فر را خاموش کنید و بگذارید کیک پنیر 60 دقیقه دیگر در فر قرار گیرد.
یک حلقه نازک را در اطراف لبه کیک پنیر قرار دهید تا طرفین سفت شود ، سپس کیک پنیر را در یخچال قرار دهید. حداقل 6 ساعت یا حداکثر 3 روز سرد کنید.
کیک پنیر کیک را با خامه دلمه ای تزئین کرده و در صورت دلخواه آبپاش ها را خرد کنید ، سپس به برش برش داده و سرو کنید.
تغذیه
کالری: 339kcal | کربوهیدرات ها: 31 گرم | پروتئین: 5 گرم | چربی: 22 گرم | چربی اشباع شده: 12 گرم | کلسترول: 100mg | سدیم: 293mg | پتاسیم: 183mg | فیبر: 1 گرم | شکر: 21 گرم | ویتامین A: 6285IU | ویتامین C: 1.5mg | کلسیم: 79mg | آهن: 1.6mg