اگه دوست دارید که خوشمزه چیزکیک خوشمزه درست کنید توی پست های قبلی باهم چیز کیک سن سباستین، چیز کیک انار، چیز کیک مارس
🍒چیزکیک آلبالو بدون پخت🍒
مواد لازم برای کراست پایه:
1 و نیم بسته بیسکوئین پتی بور حدود 260 گرم
2 قاشق غذاخوری پر کره (100 تا 120 گرم)
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2 تا 3 قاشق غذاخوری شکر
1 استکان شیر
کره را ذوب کنید، پودر کاکائو، شکر ئ شیر را به آن اضافه کنید. داخل یک ظرف بزرگ بیسکوئیت ها را خرد کنید و با آنها مخلوط کنید. سپس کف یک قالب کمربندی 20 تا 22 سانتیمتری پرس کنید و داخل یخچال بگذارید.
برای قسمت چیزکیک
1 پاکت خامه (200 میلی لیتر)
2 پاکت کرم شانتی ( هر پاکت 75 گرم ، میتوانید به همان مقدار پودر خامه استفاده کنید)
400 گرم پنیر لبنه
نصف استکان شیر سرد
یک بند انگشت کمتر از 1 لیوان پودر شکر
1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری یا وانیل خالص کم
همه مواد را داخل یک کاسه بزرگ با گنجایش مناسب بریزید و حدود 5 تا 6 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. و مایه پنیری آماده شده را پایه بیسکوئیتی موزائیکی بریزید. و حداقل برای 2 تا 3 ساعت بگذارید داخل فریزر بماند. (می توانید از روز قبل یا هفته های قبل آماده کرده روی آن را بپوشانید تا در فریزر بماند و روز مهمانی تون استفاده کنید.)
برای سس آلبالو:
2 لیوان آلبالوی بدون هسته
4 تا 5 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق غذاخوری کاملا پر نشاسته
3 تا 4 قاشق غذاخوری آب
کمی کره (اندازه یه نخود)
شکر و آلبالو را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. وقتی جوشید مشاسته حل شده در آب را به آن اضافه کنید. وقتی قوام پیدا کرد شعله را خاموش کرده و کره را برای براق شدن سس به آن اضافه کنید و مخلوط کنید
زمان سرو:
چیزکیک را از یخچال خارج کرده بگذارید چمد دقیقه بماند. برای اینکه برش های تمیزی بدهید هربار چاقو را تمیز کرده و گرم کنید و سپس برش بزنید. به این ترتیب برش ها کامل تر خواهند شد. پس از برش دادن سس آلبالو و یا هر سس میوه دلخواه یا سس شکلاتی روی آن بریزید و تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان