بریم باهم یه چیک کیک ژاپنی خوشمزه درست کنیم
چیزکیک_ژاپنی
اول فرو با دمای دما ۱۶۰ درجه روشن کنید،بعد داخل ظرفی که از قالبتون بزرگتره آب جوش بریزید تا ارتفاع یک سانتی متر و داخل فر بذارید
۶۰گرم شیر(یکچهارم پیمانه ) + ۱۴۰ گرم پنیر ماسکارپونه +۴۰گرم کره رو روی شعله کم مخلوط کنید تا یکدست بشن ،کمی ک خنک شد ۵۰ گرم آرد(سه قاشق غذاخوری پر) +۱۵ گرم پودر نشاسته(یک قاشق غذاخوری)
با آنمخلوط کنید
پنج تا تخم مرغ رو سفیده از زرده جدا کنید
زرده ها +نصف ق چایخوری وانیل + یک ق مرباخوری رنده ی پوست لیمو+یک ق مربا خوری آبلیمو روبه مواداضافه و خوب مخلوط کنید سفیدها روبا کمی وانیل با همزن بزنید تا کف کنه سپس ۱۰۰ گرم شکر( یا نصف پیمانه) رو در سه مرحله درحین زدن اضافه کنید و هم بزنید تا به مرحله سافت پیک برسه،یعنی فرم بگیره ولی خیلیم سفت نشه
سپس سفیده رو در چهار مرحله با مخلوط زرده با ویسک مخلوط کنید به صورت دورانی از سطح شروع کنید و آروم برسید به عمق خیلی آروم و بدون سرعت انجام بدید
اگر ظرفتون بزرگ نیست مخلوط رو به ظرف بزرگتر منتقل کنید و کارو ادامه بدید
زیاد از حدم مخلوط نکنید
کف قالب ۱۸ سانتی کاغذ روغنی بندازید مواد را در قالب ریخته و سه بار روی میز بکوبید
سپس قالبو درفر داخل ظرف آب بذارید مدت یکساعتورب یا یکونیم ساعت ،بستگی به فرتون داره،باید روش برشته بشه
سپس فرو خاموش و لای درشو باز بذارید تا کیک ۲۰ دقیقه داخل فر بمونه بعد بیرون بیارید و بلا فاصله،حتما مطابق فیلم از قالب خارج کنید
_ این روش برای فرهای معمولیه ،برای فرهایی که استانداردن و دمای۱۰۰ درجه هم دارن از این روش استفاده کنید تا نتیجه بهتر بگیربد👇
فرو با دمای ۱۲۰ از قبل روشن کنید،قالبو در فر بذارید بعد از ۲۵ دقیقه دمارو بکنید ۱۵۰ درجه بعد از ۲۰ دقیقه در فرو ده ثانیه باز کنید بعد دمارو بکنید صد درجه و ۴۵ دقیقه دیگر بپزید وباقی مراحل نکته: من اندازه هارو به پیمانه هم گفتم ولی برای نتیجه بهتر حتما از ترازو استفاده کنید.
.