دسته‌بندی نشده

طرز تهیه چکدرمه

اگه دوست داری یه غذا ترکمن خوشمزه درست کنی ؟ با من همراه باش با طرز تهیه چکدرمه خوشمزه

موادلازم
گوشت گوسفندی خردشده بمقداردلخواه
پیاز بزرگ۱عدد
رب گوجه۲ق غ
گوجه۳عدد
روغن ۱/۲لیوان
آب۴لیوان
برنج شسته وخیس شده۳پیمانه
نمک،فلفل،زردچوبه بمقدارلازم
طرزتهیه
گوشت رو درروغن کمی سرخ کرده پیاز نگینی خردشده روبهش اضافه میکنیم میزاریم خوب تفت بخوره وقتی پیاز شروع ب طلایی شدن کردزردچوبه،رب گوجه رو اضافه میکنیم تا خوب تفت بخوره آب رواضافه میکنیم میزاریم تاشعله کم بپزه نمک،فلفل روهم میزنیم .وقتی آب غلیظ شد برنج رو اضافه میکنیم آب باید ب اندازه یک بند انگشت بالاترازسطح برنج باشه وقتی آب برنج کشیده شد میزاریم برنج ۳۰دقیقه دم بکشه.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه لازانیا با مرغ

طرز تهیه چکدرمه

مواد لازم برای شش نفر:
گوشت گوسفند : پانصد گرم
پیاز : یک عدد متوسط
روغن : به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه پلویی : به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی : دو تا سه قاشق غذاخوری
آب : حدود یک لیتر ) چهار پیمانه(
برنج : هفتصد گرم

طرز تهیه:
گوشت را خرد کرده و با پیاز که کمی طلایی شده خوب تفت دهید. به آن ادویه، نمک، فلفل و رب را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. سپس حدود 4 لیوان آب به آن اضافه کرده و بگذارید گوشت خوب بپزد. بعد از پخت گوشت، برنج شسته شده خیس خورده را به گوشت اضافه کرده و آب برنج را اندازه کنید.بعد از پختن برنج، آن را دم کنید. موقع دم کردن ابتدا زیر شعله را کمی زیاد کنید تا بخار کند، سپس حرارت را کم کرده و دم کنی بگذارید. بعد از دم کشیدن برنج، آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه قویماق برای صبحانه

نکته :
این دستور 575 گرم کربوهیدرات ، 140 گرم پروتئین ، 150 گرم چربى و 3329 کیلو کالرى انرژى دارد.
این غذا جزء غذا های بومی استان گلستان ، بندرترکمن و آق_قلا می باشد.
اگر گوشت را همراه با رب خوب تفت دهید هم بوی خاص آن گرفته شده و هم خوش رنگ می شود.
نباید مقدار آب گوشت زیاد باشد زیرا برنج شل می شود. مقدار آب آن بستگی به مرغوبیت برنج دارد که می بایست در نظر گرفته شود.
گوشت قرمز، بمب پروتئین و سرشار از آهن است، آنچه که تمام دخترها و پسرها در سنین رشد به شدت
به آن احتیاج دارند. همچنین گوشت قرمز منبع غنی ویتامین ب 12 است که باعث تشکیل DNA می شود و
سلول های عصبی و خونی را سلامت نگه میدارد.
مصرف گوشت قرمز کالری مورد نیاز بدن را تأمین م یکند هر 100 گرم گوشت بدون چربی معادل 180 کالری است.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه جواهر پلو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *