اگه دوست دارید یه پیراشکی گوشت خوشمزه درست کنید با من همراه باشید.
پیراشکی گوشت از اون غذا های پر طرفداره مثل فلافل با من همراه باشید با طرز تهیه پیراشکی گوشت
✔سالم (به خاطر نداشتن روغن های مضر و سوسیس کالباسای صنعتی)
✔بریم برای دستور خمیر؛یک لیوان شیر معادل ۲۵۰گرم رو ولرم میکنیم طوری ک ن دست بسوزه و ن خنک باشه در حد متعادل.بعد داخلش یک ق غ شکر و یک ق غ پودر خمیر مایه میزنیم مخلوط میکنیم و یک ربع استراحت میدیم .حالا تو یه طرف دیگه دوتا تخم مرغ و نصف ق چ نمک و ۳ ق غ شکر و ۷۰ گرم کره رو مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم
✔بعد یک ربع خمیر مایه عمل اومده رو با با مواد تخم مرغ و … مخلوط میکنیم و سه تا لیوان آرد الک شده رو با خیال راحت اضافه میکنیم و لیوان چهارم رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر یه دست بشه. بعدش ده دقیقه ورز میریم و تو ظرف میزاریم و روشو سلفون و پارچه میکشیم و یک ساعت استراحت میدیم.
✔بریم برای مواد پیراشکی من پیاز رو تو روغن ی کم تفت دادم تا سبک بشه ۳۰۰گرم گوشت و دوتا دونه فلفل دلمه ایی رنگی و ۲۰۰گرم قارچ و ۵۰ گرم جعفری خرد شده رو اروم آروم اضافه میکردم با حرارت ملایم تفت میدادم و ادویه اضافه کردم(نمک. فلفل. زرد چوبه . آویشن) و اخر کار دوتا ق رب گوجه زدم و تمااام
✔بعد یک ساعت پف خمیر رو گرفتم و به هر شکلی دوست دارین حالت بدین و رومال بزنین (زرده تخم مرغ. زعفرون.یک ق شیر)و کنجد بپاشید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه گداشتم و با سس تزیین کردم .
✔حتما حتما درست کنین و حالشو ببرین عااااالیه…