طرز تهیه پودینگ انگلیسی یکی از دسرهای مشهور انگلیسی است که در صبح روز کریسمس سرو میشود. مطمئن باشد با یک بار امتحان کردن آن عاشقش خواهید شد. البته پودینگ انگلیسی نوعی نان نیز محسوب میشود. پیشنهاد میشود این نان را با یک فنجان قهوه میل کنید.
طرز تهیه پودینگ انگلیسی
در طرز تهیه پودینگ انگلیسی به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
مواد لازم
- 12 اونس نان بریوش
- 1 فنجان بلوبری
- 1 فنجان تمشک
- نصف فنجان چیپس شکلاتی
- 3 عدد تخممرغ بزرگ
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1/4 فنجان شکر
- نصف فنجان خامه فرم گرفته
- 2 و نیم فنجان شیر کامل
طرز تهیه
- در اولین مرحله از طرز تهیه پودینگ انگلیسی، فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. نان بریوش را به تکههای دو اینچی برش بزنید. نانهای بریوش را در قالب 13 در 9 اینچی قرار دهید.
- توتها را بین نان بریوش پخش کنید.
- در یک کاسه جداگانه، خامه سنگین، تخممرغها، عصاره وانیل، شکر و شیر را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
- مواد را روی نان بریوش بریزید و 30 دقیقه منتظر بمانید.
- در این مرحله از طرز تهیه پودینگ انگلیسی، چیپس شکلاتی را روی پودینگ بریزید و نان را به مدت 35 دقیقه با دمای 350 درجه فارنهایت بپزید.
جایگزینهای غذایی
در طرز تهیه پودینگ انگلیسی میتوانید به جای مواد لازم از مواد زیر استفاده کنید:
نان بریوش
میتوانید طرز تهیه نان بریوش را در خانه امتحان کنید یا آماده آن را از فروشگاهها بگیرید. نان را به تکههای مساوی برش بزنید تا بافت منسجمی داشته باشد.
توتها
در این طرز تهیه پودینگ انگلیسی ما از بلوبری و تمشک استفاده کردیم، اما شما میتوانید از هر نوع توتی که دوست دارید استفاده کنید مانند توتفرنگی.
چیپس شکلاتی
به جای چیپس شکلاتی میتوانید از چیپس شکلات شیری، شکلات نیمه شیرین یا حتی چیپس شکلات تلخ استفاده کنید و سطح شیرینی پودینگ را خودتان تعیین کنید.
تخممرغها
در طرز تهیه پودینگ انگلیسی از تخممرغهای بزرگ استفاده کنید تا بتوانید بافت فرنی مانندی در پودینگ به دست آورید.
عصاره وانیل
در صورت امکان از عصاره وانیل 100 درصد خالص استفاده کنید. عصاره وانیل 100 درصد خالص تاثیر زیادی در طعم پودینگ خواهد گذاشت.
نکات مهم
در طرز تهیه پودینگ انگلیسی بهتر است به نکات زیر دقت کنید:
- به جای استفاده از توتهای منجمد بهتر است از توتهای تازه استفاده کنید، چون این کار از خیس شدن پودینگ جلوگیری میکند. اگر مجبور هستید از توتهای منجمد استفاده کنید، بهتر است کمی صبر کنید تا یخ آنها کاملاً باز شود.
- در طول تابستان و بهار میتوانید کمی آب لیمو یا پوست رنده شده لیمو را به مخلوط فرنی مانند اضافه کنید. در طول زمستان و پاییز نیز میتوانید به مخلوط فرنی مانند کمی دارچین اضافه کنید.
https://natashaskitchen.com/easy-bread-pudding-recipe/