طرز تهیه پنکیک با خامه یکی از بهترین گزینهها برای صبحانه است. این پنکیک یکی از نرمترین پنکیکهایی است که میتوانید تهیه کنید. طعم خامه در این پنکیک خودش را نشان میدهد و باعث شده است تا پنکیک خوشمزهای تهیه شود. همانطور که میدانید در دنیا پنکیک به روشهای مختلفی تهیه میشود. برخی از پنکیکها پفی هستند و برخی بافت کیک مانندی دارند.
طرز تهیه پنکیک با خامه
چیزی که باعث شده است تا این پنکیک با بقیه پنکیکها فرق کند این است که در این پنکیک از خامه استفاده شده است. خامه باعث میشود تا طعم پنکیک عالی شود.
مواد لازم
- 250 گرم آرد چند منظوره (2 فنجان)
- 2 و نیم قاشق چایخوری بکینگپودر
- نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 50 گرم شکر ریز (1/4 فنجان)
- 2 عدد تخممرغ بزرگ
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 240 گرم خامه سنگین (1 فنجان)
- 125 گرم (نصف فنجان) شیر
- نصف قاشق چایخوری آب لیمو یا سرکه سیب
از چه خامهای استفاده کنیم؟
در طرز تهیه پنکیک با خامه میتوانید از خامه سنگین استفاده کنید که خامه فرم گرفته نیز نامیده میشود. چربی این خامه حدود 36 درصد است. اگر شیر ندارید، میتوانید به جای شیر از آب استفاده کنید. انواع خامه که میتوانید برای تهیه این پنکیک استفاده کنید عبارتند از:
خامه فرم گرفته
چربی این خامه حدود 30 درصد است.به جای خامه سنگین میتوانید از خامه فرم گرفته نیز استفاده کنید. این خامه چربی کمتری را به خمیر اضافه میکند.
خامه سینگل یا خامه با چربی کاهش یافته
چربی این خامه حدود 20 درصد است. خامه سنگین را میتوانید با خامه سینگل جایگزین کنید. این نوع خامه باعث ترد شدن پنکیک نمیشود، اما در عوض باعث میشود طعم این پنکیک عالی شود.
شیر خامه
درصد چربی این خامه کمتر از 18 درصد است. اگر از شیر خامه استفاده میکنید، در طرز تهیه پنکیک با خامه، شیر را حذف کنید.
روش تهیه
در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، بکینگپودر، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. با استفاده از همزن، مواد خشک را هم بزنید و مطمئن شوید که صاف و یکدست شده باشد. سپس، تخممرغ، وانیل، خامه، شیر و سرکه یا آبلیمو را هم اضافه کنید. مواد را هم بزنید اما زیاد مخلوط نکنید.
مرحله پخت
تابه نچسبی را آماده کنید و با کره کمی آن را چرب کنید. بعد از اینکه مطمئن شدید تابه داغ است و کره کاملاً ذوب شده است، سپس حدود 1/3 فنجان از خمیر را برای هر پنکیک در تابه بریزید. خمیر را پخش نکنید. پنکیکها را گرد درست کنید.
در این مرحله از طرز تهیه پنکیک با خامه، وقتی روی سطح پنکیک حبابهایی را مشاهده کردید، طرف دیگر پنکیک را بپزید. بعد از حدود دو دقیقه پنکیکتان آماده است. زمان پخت پنکیک به شدت حرارت گاز و تابهای که استفاده میکنید و همچنین اندازه پنکیکها بستگی دارد. رنگ پنکیک هم بعد از پخت باید طلایی شود.
پنکیکها را میتوانید به مدت 2 ماه در فریزر نگهداری کنید. اما مزه آنها به محض پخت چیز دیگری است. تا میتوانید پنکیک را تازه میل کنید.
https://bakingwithbutter.com/sweet-cream-pancakes-recipe/