دسته‌بندی نشده

طرز تهیه پشمک خانگی

پشمک معرکه خونگی با من همراه باشید با طرز تهیه پشمک خانگی

طرز تهیه پشمک خانگی
این اولین تجربه پشمک پزونی من بودم که موفقیت آمیز بود گفتم دستورش را بگذارم خدمتتان فقط یک نکته اگر پشمک شکلاتی دوست داشتید موقع الک کردن آرد کمی هم پودر کاکائو الک میکنیم اگر هم پشمک کشدار وبلند دوست دارید باید موقعی که شربت را در آرد باز میکنیم دست را بیشتر بکشیم تا پشمک کشدار تر شود ولی من کمتر کشیدم تا خوردن آن هم راحت تر باشداگر دوست دارید فیلم آن را ببینید آدرس سایتش را تک میکنم که ببینید تا قلق هایش را متوجه بشوید

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نان ویانا

طرز تهیه :ابتدا یک پیمانه شکر ونیم پیمانه آب ویک قاشق غذاخوری ابلیمو را کمی با هم حل کرده وروی حرارت ملایم قرار داده تا بمدت سی وپنج تا چهل دقیقه ریز جوش بزند واماده شود موقعی شربت آماده است که وقتی کمی از آن را داخل آب سردبریزیم کف ظرف بصورت گوله جمع شود مابین این که شربت قوام پیدا میکند یک ونیم پیمانه آرد را به مدت ده دقیقه روی حرارت ملایم قرار داده ومرتب هم زده تا فقط بوی خامی آرد گرفته شود ولی رنگ آرد برنگردد بعد یک قاشق غذاخوری یا بیست وپنج گرم کره را افزوده به همراه نصف قاشق چایخوری وانیل ونصف قاشق چایخوری پودر هل ومخلوط کرده والک میکنیم وکنار گذاشته تا خنک شود در مرحله بعد کف ظرفی را حسابی با کره یا کره لادن طلایی چرب میکنیم وکنار گذاشته در مرحله آخر شربت را تست میکنیم وقتی در آب به بصورت گوله درآمد آماده است آن را داخل ظرفی که چرب کردیم میریزیم وروی ظرفی که پر از یخ هست قرار داده و آنقدر می‌زنیم تا کامل خنک شود وسفت شود وبصورت یک گوله دربیاید کف دست را حسابی چرب میکنیم ووسط گوله را سوراخ کرده وان را روی آرد خنک شده قرار میدهیم وارام آرام آن را بصورت هشت انگلیسی روی هم آورده وکمی میکشیم اگر بخواهیم رشته ها بلند باشد بیشتر میکشیم واگر مثل من رشته‌ای کمتر دوست دارید کمتر میکشیم اینقدر اینکار را تکرار میکنیم تا شربت با آرد مخلوط شود ورشته های پشمک ایجاد شود اصلا کار سختی نیست فقط کمی تجربه میخواهد منم بار اولم بود انجام دادم وطعم آن عالی شد دقیقا مزه پشمک لقمه ای شرکتی را میدهد وبه جرات میتونم بگم بهتر چون من هل هم اضافه کردم که خوشمزه ترهم شد

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه لاح معجون ترکیه یا همان پیتزای ترکی بدون پنیر پیتزا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *