پای اپل سقوط می کند. این پاسخ برای هر نوع حمل سیب ، محور توزیع دسرهای تعطیل و بهترین راه برای گرم نگه داشتن آشپزخانه شماست.
اما درست کردن پای سیب به طرز شگفت آور دشوار است. متغیرهای زیادی وجود دارد که می توانند تجربه شما از یک دستور العمل را به طرز چشمگیری تغییر دهند ، از انواع و کیفیت سیب مورد استفاده ، تا چقدر به طور یکنواخت آنها را خرد کنید ، تا چه نوع پوسته ای را در بالا قرار دهید و نحوه برش و خرد کردن آن را انجام دهید. با وجود آزمایشات و تحقیقات فراوان توسط افراد مختلف – من می توانستم روزها را صرف خواندن در مورد اینکه کره یا گوشت خوک پوسته پوسته پوسته تر یا جوانب مثبت و منفی قبل از پخت و پز سیب ها می گذارد ، – در مورد اینکه چه چیزی بهترین نتیجه را می دهد ، توافق بسیار کمی وجود دارد.
عناصر
1/2 فنجان شکر
1/2 فنجان بسته بندی شده شکر قهوه ای
3 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
1 قاشق چای خوری دارچین زمین
1/4 قاشق چایخوری زنجبیل زمینی
1/4 قاشق چای خوری جوز مغز زمین
6 تا 7 فنجان سیب های ترش خرد شده و ریز خرد شده
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
شیرینی برای پای دو پوسته
1 قاشق غذاخوری کره
1 عدد سفیده بزرگ تخم مرغ
شکر اضافی
جهت ها
در یک کاسه کوچک ، قندها ، آرد و ادویه ها را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید در یک کاسه بزرگ ، سیب ها را با آب لیمو پرتاب کنید. مخلوط شکر را اضافه کنید. پرت کردن به روکش
خط 9 اینچ. صفحه پای با پوسته زیرین؛ حتی با لبه اصلاح کنید. با مخلوط سیب پر کنید. نقطه با کره. پوسته باقیمانده را بچرخانید تا در قسمت بالای پای قرار گیرد محل پر شدن لبه ها را ببافید ، مهر و موم کنید. برش های پوسته را برش دهید.
ضرب و شتم سفیده تخم مرغ تا زمانی که کف کند. برس روی پوسته. با شکر بپاشید. لبه ها را با فویل بپوشانید.
به مدت 25 دقیقه در دمای 375 درجه بپزید. فویل و پخت را برداشته تا پوسته قهوه ای طلایی شود و پر شدن آن حباب باشد ، 20-25 دقیقه بیشتر. روی یک توری سیمی خنک کنید.
نکات پای سیب
بهترین سیب برای استفاده در کیک چیست؟
در Taste of Home Test Kitchen ، به دلیل داشتن طعم ترش و توانایی نگه داشتن شکل آن ، ترجیح می دهیم از مادربزرگ اسمیت برای کیک استفاده کنیم. اگر چیزی با کمی شیرینی بیشتری می خواهید ، توصیه می کنیم از Braeburn ، Golden Delicious یا Jonagold استفاده کنید. در مورد بهترین سیب های پای سیب بیشتر بدانید تا تعیین کنید که بهترین آن برای شما کدام است!
چه تعداد سیب در 6 فنجان وجود دارد؟
به طور معمول ، 1 عدد سیب متوسط 1/3 فنجان خرد شده است. برای 6 فنجان سیب خرد شده به حدود 5 عدد سیب متوسط احتیاج دارید. بعلاوه ، کمی برای صرف میان وعده یا استفاده در هر یک از این دستور العمل های سیب باقی مانده است!
چگونه می توانید ته یک پای را از لکه دار شدن دور نگه دارید؟
برای جلوگیری از خنک شدن کف پای ، اجازه دهید پوسته زیرین سریعتر از بقیه پای گرم شود. برای انجام این کار ، یک ورقه پخت را هنگام گرم کردن در فر قرار دهید و سپس پای خود را روی تابه بریزید.
آیا بهتر است یک پیت را در شیشه یا فلز بپزید؟
صفحات پای فلزی و شیشه ای برای پخت کیک های دو پوسته به خوبی کار می کنند. اما در مورد پایهای تک پوسته که از قبل پخته شده اند ، یک صفحه فلزی ترجیح داده می شود زیرا سریعتر گرم می شود و پوسته پوسته را تضمین می کند. راهنمایی های دیگر درباره پخت پای ما را در راهنمای نهایی پخت پای ما دنبال کنید!
چگونه می توانم پایم را از آبکی بودن پر کنم؟
برای جلوگیری از آب شدن پای شما ، قبل از مخلوط کردن پر ، حتما پوسته پای خود را آماده کنید. هر چه زمان پر شدن قبل از پخت بیشتر باشد رطوبت بیشتری آزاد می شود. این بهترین رازهای پوسته پای را دنبال کنید تا پوسته شما بتواند پای شما را زیبا و قوی نگه دارد!
ارزش غذایی
1 قطعه: 414 کالری ، 16 گرم چربی (7 گرم چربی اشباع) ، کلسترول 14 میلی گرم ، 227 میلی گرم سدیم ، 67 گرم کربوهیدرات (قند 38 گرم ، فیبر 2 گرم) ، پروتئین 3g.
پای سیب کلاسیک ما پوسته یخچال دار Pillsbury easy آسان میانبر را می گیرد! با پرکردن سیب های تازه و ادویه های گرم پخته شده ، به همان اندازه شادی ساده در تهیه این پای به اندازه خوردن آن وجود دارد. هر نیش باعث می شود که دوستان و خانواده شما احساس گرما ، دنج و مانند آنچه در آغوش بسته اند احساس کنند. چه آن را برای تعطیلات ، چه گلدان گل و چه به عنوان یک دسر مخصوص آخر هفته ، آن را پخته کنید ، این دستور تهیه بی انتهای پای برای تضمین شادی تضمین می شود.
توسط آشپزخانه Pillsbury
بروزرسانی شده در 14 اوت 2019
پای پوسته Pillsbury
با
پای پوسته Pillsbury
عناصر
پوسته
1
جعبه Pillsbury cr پوسته های یخچال و فریزر نرم ، همانطور که بر روی جعبه کارگردانی شده ، نرم می شوند
پر كردن*
6
فنجان های سیب ریز خرد شده و فشرده (6 عدد متوسط)
3/4
فنجان شکر
2
قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
3/4
قاشق چای خوری دارچین
1/4
یک قاشق چایخوری نمک
1/8
قاشق چای خوری جوز هندی
1
قاشق غذاخوری آب لیمو
مراحل
1
اجاق گاز را تا 425 درجه فارنهایت گرم کنید. 1 پوسته پای را در بشقاب پای شیشه ای 9 اینچی غیرمستقیم قرار دهید. محکم در مقابل و پایین فشار دهید.
2
در کاسه بزرگ ، مواد کاملاً پر را به آرامی مخلوط کنید. قاشق را درون صفحه پای پیاز قرار دهید. بالای پوسته دوم پوسته بالایی اضافی را در زیر لبه پوسته زیرین پیچیده و لبه ها را به هم فشار دهید تا آب بندی شود فلوت شکاف ها یا شکل های مختلف را در پوسته بالا برش دهید.
3
پخت 40 تا 45 دقیقه یا تا زمانی که سیب ها نازک و پوسته قهوه ای طلایی شود. لبه پوسته را با نوارهای گسترده ای از 2- تا 3 اینچ از فویل پس از 15 تا 20 دقیقه اول پخت بپوشانید تا از قهوه ای شدن بیش از حد جلوگیری شود. حداقل 2 ساعت قبل از سرویس خنک کنید.