دوست دارید خوشمزه ترین پای توت فرنگی درست کنید؟ با من همراه باشید با راحت ترین طرز تهیه پای توت فرنگی در آپ کوک
پای آناناس، پای انار و پای سیب در پست های قبلی درست کردیم و حالا بریم برای طرز تهیه پای توت فرنگی خوشمزه
آرد یک و یک چهارم پیمانه
کره سرد خورد شده ۱۰۰گرم
آب سرد ۴تا ۶قاشق
نمک کمی
شکر یک و یک دوم قاشق چایخوری
مواد میانی
میوه به اندازه دلخواه
نشاسته ذرت یک قاشق مربا خوری
شکر یک چهارم پیمانه
کره آب شده ۲قاشق غذا خوری
آرد نمک و شکر رو با هم مخلوط کنید کره سرد رو بهش اضافه کنید و با پشت چنگال مواد رو مخلوط کنید بعد آب سرد رو اضافه کنید و به کمک نوک انگشتاتون مخلوط کنید کره نباید با گرمای دستتون آب بشه ..احتیاج به مخلوط زیاد نداره ..خمیر رو داخل ی کیسه حدود نیم ساعت قرار بدین ..دمای فر رو با ۲۰۰درجه سانتی گراد گرم کنید..کره آب شده شکر و نشاسته رو مخلوط کنید و میوه ها رو بهش اضافه کنید یک مقدار هم بزنین..خمیر رو از یخچال دربیارین و با کمک وردنه روی کاغذ نچسب باز کنید مواد میانی رو داخل خمیر بریزید از دیوارها باید فاصله داشته باشه بعد دیواره ها رو به داخل برگردونین و روی کل گلت مقدار کمی شکر بپاشین و حدود ۴۰الی ۴۵دقیقه در فر بزارین …مزه اش محشره