طرز تهیه ناگت یکی از غذاهایی است که بهراحتی میتوانید در فریزر نگهداری کنید. ناگت مرغ فقط به 30 دقیقه زمان برای پخت نیاز دارد. این غذا یکی از غذاهای کم چرب و سالمتر نسبت به غذاهای سرخکردنی است.
طرز تهیه ناگت مرغ
در طرز تهیه ناگت مرغ به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
مواد لازم
- 750 گرم سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست (خرد شده باشد)
- 1 قاشق غذاخوری پرک سیبزمینی
- 1/3 فنجان آب سرد
- نصف قاشق چایخوری نمک + نصف قاشق چایخوری پودر سیر
- 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 2 و نیم قاشق غذاخوری کورن فلکس
- 1/4 فنجان پنیر پارمسان
طرز تهیه
- در اولین مرحله از طرز تهیه ناگت مرغ، فر را با 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
- 2 و نیم فنجان کورن فلکس را در غذاساز بریزید و هم بزنید تا کاملاً خرد شوند. در یک کاسه، 3/4 فنجان خرده نان و 1/4 فنجان پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
- در یک کاسه تمیز غذاساز یا بلندر با قدرت بالا، تکههای خرد شده مرغ، 1 قاشق غذاخوری پرک سیبزمینی، 1/3 فنجان آب، 1 قاشق چایخوری نمک و سیر و 1/8 قاشق چایخوری فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. همه مواد را خوب هم بزنید تا تکههای مرغ کاملاً خرد شوند.
- دستتان را خیس کنید و مرغ را به شکل گرد و صاف و ناگت دربیاورید. تقریباً برای هر ناگت از یک قاشق غذاخوری مخلوط گوشت استفاده کنید. ناگتها را در پودر سوخاری بغلتانید تا همه جای ناگت پر از پودر سوخاری شود(اگر قصد فریز کردن ناگتها را دارید، بهتر است در این مرحله از طرز تهیه ناگت مرغ قبل از اینکه به ناگت پودر سوخاری بزنید، ناگتها را به مدت 1 ساعت در فریزر قرار دهید، سپس در کیسه زیپدار قرار دهید. در این حالت میتوانید ناگتها را به مدت 3 ماه در فریزر نگهداری کنید. هر موقع خواستید بپزید، میتوانید از فریزر بیرون بیاورید، سپس پودر سوخاری بزنید.
- در این مرحله از طرز تهیه ناگت مرغ، ناگتها را روی ورق پخت سینی فر قرار دهید و به مدت 15 دقیقه در دمای 375 درجه فارنهایت بپزید. وقتی ناگتها پخته شدند، آنها را از فر بیرون بیاورید و چند دقیقه صبر کنید تا کمی سرد شوند، سپس میل کنید. فراموش نکنید که نباید ناگتها را بیش از حد بپزید، چون زود خشک میشوند.
https://natashaskitchen.com/baked-chicken-nuggets-recipe/