ماه مبارک رمضان – یا در ترکی رمضان – هر سال میلیون ها مسلمان در سراسر جهان مشاهده می شود. این زمان معنویت و تأمل بیشتر به دلیل سنت روزه گرفتن در ساعات نور روز شناخته شده است. با ما همراه باشید با طرز تهیه نان پیده
به طور عادی ، هر شب که روزه ها شکسته شد ، به غذاهای خاص آن نیز معروف است. ترکیه نیز مانند هر کشوری مجموعه غذاهای منحصر به فرد خود را دارد که در این دوره تعطیل سرو می شوند.
بسیاری از مواد ترکی و غذاهای کلاسیک وجود دارد که با رمضان همراه هستند. اما هیچ مورد دیگری شکستن روزه را بهتر از یک تکه تکه (pee-DEH) نمی داند.
Pide نوعی نان نرم و متخلخم است که با دست شکل می گیرد. نانوایی ها در سرتاسر ترکیه حدود یک ساعت قبل از نماز عصر ، این اصلی رمضان را گرم و تازه تهیه می کنند.
تعجب نکنید اگر یک سری از افراد را پیدا کردید که در انتظار خرید تپه داغ و گرم خود هستند تا بتوانند اولین وعده غذایی عصرگاهی را به خانه بیاورند. اما باید عجله کنید زیرا فقط می توانید این نان عالی را در دوره رمضان پیدا کنید.
اگر نمی خواهید صف منتظر بمانید و یا به سادگی می خواهید تپه تازه ای بسازید ، این دستور آسان را امتحان کنید. لازم نیست خودتان را فقط به رمضان محدود کنید. می توانید در هر زمان از سال از آن استفاده کنید.
عناصر
4 فنجان آرد همه منظوره
مخمر خشک 1 فوری (1/4 اونس)
1 1/3 فنجان آب گرم
1/2 فنجان شیر گرم
1 قاشق غذاخوری کره نرم یا مارگارین
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
1 عدد بزرگ زرده تخم مرغ در دمای اتاق
1/2 لیوان ماست معمولی با دمای اتاق
1 قاشق غذاخوری دانه کنجد
1 قاشق غذاخوری دانه های نیگل
مراحل ساخت
آرد را درون یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. بسته مخمر خشک را از بالا خالی کنید و با انگشتان خود ترکیب کنید.
آب گرم را اضافه کنید و به راحتی با یک چنگال ترکیب کنید. بعد شیر را اضافه کنید و همین کار را انجام دهید.
کره نرم شده یا مارگارین و روغن زیتون را اضافه کرده و ترکیب کنید. در آخر ، شکر و نمک را اضافه کنید.
حالا وقت آن رسیده که خمیر را ورز دهید. می توانید با میکسر یا با دست ورز دهید. اگر از میکسر استفاده می کنید ، خمیر را به مدت 10 دقیقه با استفاده از قلاب خمیر ورز دادن خمیر پردازش کنید. اگر تصمیم گرفتید که با دست ورز دهید ، خمیر را به مدت 15 دقیقه درون کاسه ورز دهید.
خمیر را روی یک سطح آرد زده شده بچسبانید و حدوداً پنج دقیقه دیگر ورز دهید. خمیر باید خیلی نرم باشد. اگر خیلی سفت است ، در یک قاشق غذاخوری روغن زیتون دیگر خمیر کنید تا یکدست شود.
خمیر را به جای گرم منتقل کنید. آن را با یک پارچه مرطوب بپوشانید و بگذارید حدود دو ساعت بلند شود.
بعد از دو ساعت ، خمیر باید تقریباً دو برابر شود. پارچه را برداشته و آن را روی یک سطح آرد شده روشن کنید. خمیر را با یک برش خمیر یا چاقوی حک شده تیز به دو قسمت تقسیم کنید.
با استفاده از انگشتان دست خود را به شکل نانهای برقی شکل دهید هر نان را مسطح و بیضی شکل یا گرد درست کنید و ضخامت آن در حدود 1/2 اینچ باشد.
هر یک از نان ها را روی یک سینی فلزی پخته شده با آرد قرار دهید.
با استفاده از یک چاقوی تیز آغشته به آرد ، ابتدا حدود 1 اینچ را از لبه برش بزنید تا یک دایره را تا دور حلقه ایجاد کنید. سپس ، در داخل دایره ، برش های مورب را در جهت های مخالف بسازید تا یک الگوی الماس بسازید. همین کار را با نان دیگر انجام دهید.
در یک کاسه ، ماست و زرده تخم مرغ را با هم صاف کنید. با استفاده از قلموی شیرینی ، قسمت بالای نان ها را با مخلوط ماست-تخم مرغ بپوشانید.
دانه های کنجد و نیگل را به طور مساوی بر روی تاپ ها بپاشید.
در فر 430 فر / 225 درجه سانتیگراد در فر گرم شده با سینی کم عمق آب قرار داده شده در کف برای مدت زمان 30 دقیقه یا تا زمانی که قسمت بالای آن عمیق و قهوه ای طلایی شود ، پخت.
سینی داغ را از فر خارج کنید.