در رستورانهای یونان و همچنین خاورمیانه، حتماً نان پیتا باید سرو شود. اگر نان پیتا خورده باشید، شاید دلتان بخواهد با طرز تهیه نن پیتا آشنا شوید، آن هم به سبک رستورانی! این نوع نان پیتای رستورانی را بهراحتی میتوانید در خانه تهیه کنید و مواد مورد نیاز آن نیز بهراحتی در خانهتان پیدا میشوند. حتی میتوانید نان پیتا را فریز کنید و برای مصارف بعدی نگه دارید.
طرز تهیه نان پیتا
در طرز تهیه نان پیتا به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
- یک بسته خمیر مایه خشک فعال
- یک فنحان آب ولرم
- 1 قاشق چایخوری شکر
- 4/3 قاشق چایخوری نمک
- 2 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- 2 و 4/3 فنجان آرد
دستور تهیه
- در یک ظرف مناسب، خمیرمایه، شکر و آب گرم را باهم مخلوط کنید تا خمیر مایه بهصورت کامل حل شود. 20 دقیقه صبر کنید، سپس نمک و روغن را اضافه کنید.
- ترکیب مایع خمیرمایه را در یک ظرف میکسر با پرههای همزن هم بزنید. میکسر را با سرعت پایین هم بزنید و بهتدریج آرد را اضافه کنید. هم زدن را ادامه دهید تا خمیر سفت شود. اگر آرد بیشتری نیاز دارید، 2 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید تا خمیر کاملاً صاف شود.
- روغن را در ظرف بزرگی بریزید و سپس خمیر را از میکسر بردارید و داخل این ظرف بگذارید. خمیر را کاملاً به روغن آغشته کنید و سپس روی آن را با یک حوله بپوشانید. اجازه دهید خمیر به مدت یک ساعت استراحت کنید. اندازه خمیر باید دو برابر شود.
- در سطح صافی که آرد پاشیدهاید، خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به شکل یک توپ دربیاورید. آرد را روی هر خمیر بپاشید و سپس با استفاده از یک وردنه هر خمیر را به شکل یک دایره صاف دربیاورید.
- یک توری را که روی حرارت متوسط به بالا قرار دادهاید، حرارت بدهید و روی آن کمی روغن به همراه کمی روغن زیتون بزنید. هر نان پیتا را به مدت 2 الی 3 دقیقه روی توری حرارت دهید تا نسبتاً قهوهای رنگ شوند. نان پیتا را گرم سرو کنید.
یادتان باشد هر چه خمیر پیتا را نازکتر دربیاورید، بهتر میشود.
اگر میخواهید نان پیتا را در فر بپزید، فر را از قبل با دمای 475 درجه فارنهایت گرم کنید و تابه مخصوص فر را ظرف نسوز را در فر قرار دهید. پیتاهای دایرهای را بر روی ورق پخت داغ قرار دهید. هر طرف نان پیتا را به مدت 2 دقیقه بپزید. وقتی نان پیتا پف کرد، نان آماده است. وقتی نان پیتا پخت آن را از فر بیرون بیاورید و پیتای پخته شده را با یک حوله تمیز بپوشانید تا موقع پختن پیتاهای بعدی تازه بماند.
RESTAURANT STYLE PITA BREAD – thelemonbowl