غذاهای فرانسوی

طرز تهیه نان فرانسوی نرم در شش مرحله ساده

طرز تهیه نان فرانسوی به شما کمک می‌کند تا یکی از بهترین نان‌های دنیا را تهیه کنید که بسیار خوشمزه هم هست. در واقع این نوع نان نوعی نان باگت است که نیاز به ورز دادن خمیر نیست، برای همین یکی از آسان‌ترین نان‌هایی است که می‌توانید تهیه کنید. در طرز تهیه این نان به هیچ نوع دستگاهی یا حتی میکسری نیاز نداریم. مطمئم اگر بدانید که این نان به مدت طولانی در دمای محیط می‌ماند، تصمیم خواهید گرفت حتماً این نان فرانسوی را تهیه کنید.

 

طرز تهیه نان فرانسوی

در طرز تهیه نان فرانسوی به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

 مواد لازم

  • آرد: 357 گرم یا 2 و 3/4 فنجان
  • آب گرم: 210 میلی‌لیتر یا 1 فنجان و دو قاشق غذاخوری
  • خمیر مایه فوری: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • کره ذوب شده یا روغن: 42.6 گرم یا 3 قاشق غذاخوری
  • شکر یا عسل: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

طرز تهیه نان فرانسوی نرم رو می‌تونید به‌آسانی بدون ورز دادن در شش مرحله ساده انجام بدید:

مرحله اول: آماده کردن خمیر باگت

در یک کاسه، آب ولرم، شکر یا عسل، نمک، خمیر مایه رو با هم مخلوط کنید و همه مواد رو هم بزنید تا در آب کاملاً حل شوند. آب باید تا اندازه‌ای گرم باشد و داغ نباشد. ترجیحاً بهتره دمای آب 95 درجه فارنهایت یا متناسب با دمای بدن‌تون باشد.

اگر از آب داغ استفاده کنید، سلول‌های خمیر مایه از بین می‌روند و اگر از آب سرد استفاده کنید، سلول‌های خمیر مایه فعال می‌شوند و ممکن است زمان زیادی برای افزایش حجم خمیر نیاز باشه.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه راگو فرانسوی

در این مرحله از طرز تهیه نان فرانسوی، کره ذوب شده رو به مواد اضافه کنید. من به جای کره ذوب شده از روغن زیتون استفاده کردم که در هر دو صورت نان باگت خوبی می‌تونید آماده کنید. اگر از طعم روغن زیتون خوشتون میاد می‌تونید از روغن زیتون استفاده کنید.

حالا آرد را کم کم اضافه کنید. مواد را هم بزنید و با هم مخلوط کنید. دست‌تان روی خمیر بزنید، خمیر نباید خشک به‌نظر برسد. خمیر رو به شکل یک توپ دربیاورید.

 

مرحله دوم: پف کردن خمیر

در این مرحله از طرز تهیه نان فرانسوی، روی کاسه در پلاستیکی بگذارید و اجازه دهید خمیر به مدت 30 دقیقه در دمای محیط گرم بماند. زمان پف کردن خمیر به دمای محیط بستگی دارد. اگر دمای اتاق سرد باشد، ممکن است پف کردن خمیر 45 دقیقه طول بکشد.

اگر نمی‌خواهید نان پف کرده‌ای داشته باشید، می‌توانید این مرحله را رد کنید.

 

مرحله سوم: تقسیم‌بندی خمیر باگت

بعد از 30 دقیقه، حجم خمیر باید دو برابر شده باشد (در این مرحله از طرز تهیه نان فرانسوی، خمیرتان باید سبک و نرم شده باشد). خمیر را روی سطح صافی که آرد پاشیده‌اید بگذارید. خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نان فوگاس فرانسوی

یک قسمت از خمیر را بردارید و لبه‌های خمیر را به سمت قسمت مرکز خمیر جمع کنید و خمیر را به شکل توپ دربیاورید. حالا با دو خمیر دیگر این کار را انجام دهید و روی خمیرها را با یک حوله آشپزخانه بپوشانید. این کار باعث می‌شود تا خمیر خشک نشود. در این مرحله از طرز تهیه نان فرانسوی باید 8 تا 10 دقیقه منتظر بمانید. این چند دقیقه استراحت دادن به خمیر باعث می‌شود تا خمیر حالت کشش‌پذیری داشته باشد.

 

مرحله چهارم: شکل دادن به باگت‌ها

بعد از 10 دقیقه، یکی یکی توپ‌های خمیری را بردارید. خمیرها را به نوبت روی سطح صاف آردپاشی شده بگذارید. با استفاده از دست‌ها یا با استفاده از وردنه، خمیر را صاف کنید. سپس خمیر صاف را رول کنید. طول خمیر باید تقریباً 20 سانتی‌متر باشد. انتهای خمیر را فشار دهید و ببندید.

حالا خمیر را روی ورق پخت قرار دهید. اگر سینی فرتان نچسب است، نیازی به استفاده از کاغذ روغنی نیست. حالا خمیرمان کاملاً آماده است.

 

مرحله پنجم: مرحله افزایش حجم خمیر

روی باگت‌ها را با یک حوله آشپزخانه بپوشانید. اجازه دهید خمیر به مدت 45 تا 50 دقیقه در محیط گرم بماند. بعد از اینکه حجم آن زیاد شد، روی باگت‌ها تخم‌مرغ بزنید. برای این کار باید یک عدد تخم‌مرغ را در کاسه‌ای بشکنید و با برس آشپزخانه روی باگت‌ها را تخم‌مرغ بزنید. این کار باعث می‌شود تا رنگ نان بعد از پخت درخشنده به‌نظر برسد.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه راگو فرانسوی

با یک چاقوی تیز روی خمیر نان شیارهای کوچکی ایجاد کنید.

 

چرا باید روی نان فرانسوی شیار درست کنیم؟

هدف از درست کردن شیار روی نان فرانسوی این است که جهتی که نان قرار است پخته شود را کنترل کنیم. با درست کردن شیار روی نان از ترکیدن نان در فر جلوگیری می‌شود.

 

چه زمانی باید روی نان شیار ایجاد کرد؟

در طرز تهیه نان فرانسوی باید به زمان درست کردن شیار روی نان دقت کنید و این کار را درست قبل از گذاشتن نان در فر انجام دهید.

 

چطور به طور موثری روی نان شیار درست کنیم؟
  • با استفاده از یک چاقوی بسیار تیز خیلی سریع روی سطح قرص نان شیار درست کنید.
  • من قبل از زدن شیار کمی روغن به چاقو می‌زنم. این کار از چسبیدن خمیر به چاقو جلوگیری می‌کند.
  • در حین درست کردن شیار روی نان دقت کنید که سریع حرکت کنید.

 

مرحله ششم: پختن نان فرانسوی

فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سلسیوس گرم کنید، سپس خمیر نان را در فر قرار دهید. نان فرانسوی را به مدت 25 الی 30 دقیقه بپزید.

 

https://merryboosters.com/soft-french-bread-recipe/

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *