دسته‌بندی نشده

طرز تهیه نان بریوش و نکات مهم در مورد آن

طرز تهیه نان بریوش بسیار راحت است و می‌توان گفت در واقع این نان فرانسوی نوعی شیرینی است که از کره و تخم‌مرغ زیادی تهیه می‌شود. این نان برای کسانی که می‌خواهند به تازگی پختن نان را شروع کنند پیشنهاد عالی است. همچنین نان بریوش آنقدر خوشمزه است که با یکبار پختن آن عاشقش می‌شوید.

 

طرز تهیه نان بریوش

در طرز تهیه نان بریوش به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

مواد لازم

  • 6 فنجان آرد چند منظوره
  • 3/4 فنجان شیر گرم
  • 6 قاشق غذاخوری شکر ریزدانه
  • 1 بسته مخمر خشک فعال
  • 7 عدد تخم‌مرغ بزرگ
  • 2 و نیم قاشق چایخوری نمک
  • 1 و 1/4 فنجان کره بدون نمک
  • یک قاشق غذاخوری آب

طرز تهیه

  1. در طرز تهیه نان بریوش، ابتدا در ظرف همزن، 1 فنجان آرد، شیر، یک قاشق غذاخوری شکر و مخمر را با هم مخلوط کنید تا همه مواد به خوبی در هم حل شوند. روی مواد را بپوشانید و اجازه دهید خمیر در دمای اتاق تقریباً به مدت 45 دقیقه استراحت کند.
  2. وقتی خمیر آماده شد، 6 عدد تخم‌مرغ، نمک ، بقیه 5 فنجان آرد و بقیه 5 قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید. مواد را تقریباً به مدت 2 دقیقه با سرعت پایین هم بزنید و در صورت نیاز با قاشق مواد را در یک جا جمع کنید. به ورز دادن ادامه دهید تا خمیر حالت کششی داشته باشد که این مرحله از طرز تهیه نان بریوش تقریباً 10 تا 12 دقیقه طول می‌کشد.
  3. در حالیکه همزن را با سرعت پایین استفاده می‌کنید، به تدریج کره را اضافه کنید (هر دفعه یک قاشق غذاخوری اضافه کنید و هم بزنید). هر بار که کره را اضافه می‌کنید مواد را خوب هم بزنید تا مواد به خوبی در هم حل شوند. وقتی کره مخلوط شد، سرعت همزن را در حد متوسط قرار دهید و ورز دادن خمیر را تقریباً به مدت 8 دقیقه یا بیشتر ادامه دهید. روی خمیر را بپوشانید و تقریباً به مدت یک ساعت در یک جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
  4. دو قالب قرص نان را با کره چرب کنید (8 در 4 اینچ).
  5. خمیر را با مشت‌تان بکوبید و خمیر را روی سطح آردپاشی شده برگردانید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. یکی از خمیرها را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک طناب بلند 9 اینچی دربیاورید. خمیرهای طنابی شکل را به هم ببافید و انتهای آنها را به هم متصل کنید. خمیرها را به ترتیب در قالب قرار دهید. این کار را با بقیه خمیرها هم انجام دهید. روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید خمیر تقریباً به مدت 1 ساعت استراحت کند و حجم آن دو برابر شود.
  6. در حالیکه حجم خمیر در حال دو برابر شدن است، فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
  7. در یک ظرف کوچک، آب و بقیه یک عدد تخم‌مرغ را هم بزنید تا یکدست شود. روی قرص نان از این محلول بزنید.
  8. در این مرحله از طرز تهیه نان بریوش، خمیر را به مدت 35 دقیقه یا تا زمانیکه رنگ آن قهوه‌ای طلایی شود بپزید. به دقیقه 25 که رسیدید، روی خمیر یک فویل آلومینیومی بکشید تا بالای خمیر زودتر بپزد. بعد از اینکه خمیر پخته شد، منتظر بمانید تا خمیر به مدت 5 دقیقه سرد شود. نان بریوش را از قالب خارج کنید و اجازه دهید کم بیشتر سرد شود. خمیر را گرم سرو کنید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   همبرگر گیاهی

نکات مهم

  • زمانی که برای افزایش حجم خمیر در نظر می‌گیرید به دمای آشپزخانه بستگی دارد. دمای ایده‌آل برای حجم‌دهی خمیر بین 75 تا 75 درجه فارنهایت است.
  • مطمئن باشید که دمای شیر بین 110 تا 120 درجه فارنهایت باشد، شیر نباید آنقدر زیاد داغ باشد که باعث از بین رفتن مخمر شود.
  • یکی از اشتباهات در طرز تهیه نان بریوش، استفاده بیش از حد از آرد است.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   کیک سالگرد ازدواج

https://preppykitchen.com/brioche-bread/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *