دسته‌بندی نشده

طرز تهیه موساکا

اگه دوست دارید یه گراتن خوشمزه درست کنید با من همراه باشید با طرز تهیه یک گراتن اصیل فرانسوی به اسم موساکا

اگه شما به غذا هایی مثل: لازانیا علاقه دارید حتما این گراتن خوشمزه رو هم درست کنید و ازش لذت ببرید

طرز تهیه موساکا

مواد لازم برای موساکا:
بادمجان ۲ عدد
سیب زمینی ۳ عدد
کدو ۳ عدد
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۳ حبه
جعفری خرد شده یک پیمانه
پنیر پارمسان به مقدار لازم
رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری
‏Beef stock (آب گوشت آبپز با هویج و ادویه) نصف لیوان
سس گوجه پاستا ۲ قاشق غذاخوری
برگ خشک برگ بو ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه، آویشن، دارچین به مقدار لازم

مواد لازم برای سس:
کره ۱۰۰ گرم
آرد ۲ قاشق غذا خوری
شیر ۲ لیوان
پنیر پارمسان
زرده تخم مرغ
نمک، فلفل، جوز به مقدار لازم

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه دمی گوجه فرنگی برای دو نفر با سیب‌زمینی

طرز تهیه:
مرحله اول: تفت دادن گوشت
پیاز و سیر را خرد کرده و در تابه ای در روغن تفت داده تا خوش رنگ و طلایی شود بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا تغییر رنگ دهد، حالا رب گوجه را اضافه کنید و مجدد تفت دهید، بعد آب گوشت و سس گوجه پاستا را اضافه کرده و خوب تفت دهید، در آخر نمک، فلفل سیاه، دارچین، آویشن و برگ بو را اضافه کرده و کاملا تفت دهید تا مخلوط شده و گوشتمان آماده شود (بعد که گوشت پخته شد، برگ بو را از گوشت در آورید)

این رو هم درست کن(کلیک کن):   کیک بستنی

مرحله د‌وم: سرخ کردن بادمجان، سیب زمینی، کدو
بادمجان، سیب زمینی و کدو را به صورت ورقه ای برش زده، آنها را بشویید و مقداری نمک بزنید، بگذارید تا کاملا خشک شود، بعد در ماهیتابه بادمجان، سیب زمینی و کدو را سرخ کنید.

مرحله سوم: آماده کردن سس
کره را در ظرفی حرارت دهید تا کامل آب شود، بعد آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش تغییر کند، حالا شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا کامل مخلوط شود، حالا نمک، فلفل و جوز را اضافه کرده و هم بزنید، بعد پارمسان را اضافه کنید و در آخر زرده تخم مرغ را و خوب هم بزنید تا مخلوط شود، سس شما آماده شد.

مرحله چهارم: پخت موساکا
داخل ظرف پیرکس یا ظرف سرامیکی را کمی چرب کنید، و اول یک لایه سیب زمینی سرخ شده را قرار دهید، مقداری نمک، فلفل، جعفری و پارمسان را روی آن بریزید و لایه بعدی کدو، باز هم مقداری نمک، فلفل، جعفری و پارمسان را روی آن بریزید، لایه بعدی بادمجان و روی آن مقداری نمک، فلفل، جعفری و پارمسان را بریزید، حالا گوشت را اضافه کرده و بعد چند ورق بادمجان را مجدد روی گوشت قرار دهید، در آخر سس را اضافه کرده و روی مواد را کامل با سس بپوشانید و مقداری جعفری و پارمسان را اضافه کنید، حالا ظرف را به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه در فر بگذارید تا بپزد.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سوپ برش

موساکای شما آماده شد نوش جان

@diakostore.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *