من اومدم با طرز تهیه مربای گلابی خوشمزه و خوش و عطر ما مربا خور نیستیم اما باور کنید این مربا انقدر خوشمزس از دیروز تا حالا چیز زیادی ازش نمونده
در پست های قبلی باهم مربای هویج، مربای انجیر، مربای توت فرنگی، مربا به یک کیلو و مربا زنجبیل درست کردیم و حالا بریم برای مربا گلابی خوشمزه و جذاب
خب حالا بریم که دستورشو بگم بهتون
مواد لازم:
گلابی:یک کیلو
شکر:یک کیلو
آب:دولیوان
زعفران:به میزان دلخواه
گل محمدی، هل،چوب دارچین،گلاب،وانیل اختیاری هست
آب لیمو:یک قاشق
.
.
طرز تهیه:
آب و شکر رو میزاری جوش بیاد،وقتی جوش اومد هل و گل محمدی و چوب دارچین و زعفران رو اضافه میکنیم
گلابی ها رو که از قبل پوست گرفتیم و دونه هاش رو درآوردیم رو اضافه میکنیم(از گلابی نرم استفاده نکنید گلابی ها باید سفت باشه)
وقتی گلابی رو اضافه کردیم در قابلمه رو میزاریم با شعله کم بجوشه
مدام بهش سر میزنیم با چنگال چک میکنیم ببینیم پخته یا نه
نکته۱:زمان پخت بستگی به سفتی و نرمی گلابی هامون داره.
وقتی گلابی پخت اگه دوست داشتید بهش گلاب بزنید من گلاب و وانیل زدم
یک قاشق هم بهش آبلیمو اضافه کنید برای اینکه کپک نزنه
وقتی تمام این مراحل رو انجام دادیم اجازه میدیم گلابی چند ساعت توی شهد استراحت کنه تا مواد به خورد هم برن
نکته۲:اگه گلابی پخت اما شهد رقیق بود(چون گلابی آب میندازه) گلابی رو خارج کنید شهد رو بزارید بیشتر بجوشه تا به غلظت برسه.
مواد لازم:
گلابی:۱ کیلو گرم
شکر: ۱ کیلو گرم
جوهر لیمو: نصف قاشق مرباخوری
زعفران:دلخواه
آب:۳لیوان
طرز تهیه مربا:
ابتدا شربت را آماده میکنیم؛آب و شکر را درون قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم
گلابی سالم و سفت را برای مربا انتخاب میکنیم
گلابی ها را پوست میگیریم؛اگر بخواهیم درسته باشد هسته اش را با چاقو در می آوریم و اگر نخواستیم به شکل دلخواه خرد میکنیم
وقتی که شیره مربا به قوام رسید
گلابی ها را اضافه میکنیم و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با حرارت ملایم میگذاریم تا بپزد در حین پخت مرتب کف رویش را برمیداریم
وقتی گلابی ها تقریبا پخت زعفران و جوهر لیمو را اضافه میکنیم بعد از روی حرارت برمیداریم وقتی سرد شد در شیشه های تمیز و خشک میریزیم و در یخچال نگهداری میکنیم.