دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ماهی شکم پر

ماهی نمایانگر زندگی است ، بنابراین غذاهای ماهی در نوروز ، جشن دو هفته ای جدید پارسال که از بهار آغاز می شود ، در وعده های غذایی برجسته می شوند. بیشتر ظروف سرو شده در ایام تعطیلات نوروزی یا نوروز دارای گیاهان دارویی به عنوان نمادی برای تولد دوباره یا ماهی هایی هستند که نشان دهنده زندگی است. غذاهای ویژه نوروزی دیگری مانند نودل برنج ، سبزی املت یا گیاه برنج با ماهی وجود دارد که من قبلاً دستور العمل های آنها را ارسال کرده ام.

ماهی شکم پر با اصل از شمال ایران است اما غذای محبوب آن در سراسر کشور است. چاشنی آن به طور کلی با رب انار ، گردو و گیاهان دارویی تهیه می شود ، اما این دستور العمل یک نسخه ساده تر است که یک غذای فوق العاده خوشمزه را تهیه می کند.

لطفاً در پایین صفحه که سایر وبلاگ نویسان غذای ایرانی ایجاد کرده اند برای پست های مشترک 2015 ما در اشتراک بگذارید ، تمام دستور العمل های خوشمزه را ببینید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک موکاچینو و نکات مهم در مورد آن

طرز تهیه ماهی شکم پر

نوع دستور العمل های سال نو غذاهای دریایی
غذاهای اصلی دوره
خدمت
4 نفر
زمان آماده سازی
15 متر
زمان پخت
1 ساعت 0 متر
عناصر
1 ماهی کامل بزرگ (ماهی قزل آلا یا ماهی صخره ای) تقسیم و تمیز * تقریبا 40-45 سانتی متر
½ فنجان جعفری خرد شده خرد شده
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری زردچوبه
2 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق چایخوری پودر سیر
1 قاشق چایخوری فلفل
1 پیاز متوسط
1 قاشق غذاخوری نعنا خرد شده ، خشک یا تازه
4 قاشق غذاخوری کرفس خرد شده
روغن سبزیجات
طرز تهیه ماهی شکم پر

ماهی را با آب سرد بشویید. از حوله های کاغذی برای خشک کردن آن استفاده کنید. چند برش متقاطع بر روی پوست ایجاد کنید.

پیاز را تفت دهید و در قابلمه آنرا صاف کنید. جعفری ، کرفس و نعنا را اضافه کنید تا یک چاشنی درست شود. به مدت 2 دقیقه بپزید ، هم بزنید ، سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. داخل ماهی را با چاشنی پر کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه قطاب

در یک کاسه ، آرد ، زردچوبه ، نمک ، فلفل و پودر سیر را با هم مخلوط کنید.

ماهی را درون و بیرون آنرا با مخلوط ادویه مالش دهید تا پوست کاملاً پوشانده شود. سر را نپوشانید.

فر را تا 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و ماهی را با روغن (بدون سر) مسواک بزنید و یک ظرف پخت را به اندازه کافی بزرگ چرب کنید تا ماهی صاف شود.

پخت و پز تقریبا 60 دقیقه (بسته به اندازه ماهی) ، تا زمانی که ماهی به راحتی با یک چنگال تفت دهید. ماهی را به دقت در یک بشقاب منتقل کنید.

* زمان دقیق پخت بستگی به اجاق گاز استفاده شده و اندازه ماهی دارد. یک روش خوب برای پختن بیش از حد این است که بررسی کنید که بعد از 30 دقیقه اول با استفاده از چنگال پخته شده است. در صورت نیاز به زمان بیشتری در فر ، مقداری روغن از ظرف پخت استفاده کنید تا دوباره ماهی را مسواک زده و مجدداً آن را درون فر قرار دهید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کتلت شیرازی

بگذارید ماهی پنج دقیقه خنک شود. برای تزئین آن به این موارد نیاز دارید:
هویج ، خرد شده
تخم مرغ آب پز سخت ، زرده تخم مرغ و سفیده ها به طور جداگانه ریخته می شوند
گل کلم ، خرد شده
کلم بنفش ، خرد شده
کشمش و زرشک ، سس شده
خیار ترشی ، خرد شده.

هنگامی که ماهی آماده سرو است ، پوست آن را با سس مایونز بپوشانید و لایه مواد فوق را به صورت لایه ای قرار دهید تا به طریقی ترکیب رنگ خوب به نظر برسد. مایونز باعث می شود آنها به پوست بچسبند.
برای چشم ماهی می توانید از سس مایونز یا سفیده تخم مرغ با یک کشمش یا زیتون سیاه استفاده کنید. برای دم استفاده از یک هویج برش در طول.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *