طرز تهیه ماهی با سس گوجه فرنگی یکی از غذاهای سالم و بسیار سریعی است که میتوانید آن را برای وعده شام انتخاب کنید. در این غذا قرار است از ترکیبات تازه و ادویههای مدیترانهای استفاده کنیم تا طعم این غذا را بینظیر کنیم. این غذا فقط در عرض 20 دقیقه تهیه میشود. این غذا در کنار برنج زرد رنگ که با زعفران و یا زردچوبه تهیه کردهاید عالی میشود.
طرز تهیه ماهی با سس گوجه فرنگی
ما در آپکوک، طرز تهیه ماهی با سس گوجه فرنگی را برای شام توصیه میکنیم. چون ترکیبات این غذا بسیار فوری آماده میشوند و برای شام فوری عالی هستند!
مواد لازم
- یک عدد فیله قزل آلای رنگین کمانی
- نصف یک عدد پیاز خرد شده
- نصف یک عدد فلفل دلمهای خرد شده
- 2 حبه سیر
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
- 1 قاشق غذاخوری رب انار (اختیاری)
مواد لازم برای مخلوط ادویه
- 3 قاشق غذاخوری روغن آووکادو
- 1 قاشق چایخوری نمک (در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید)
- 1 قاشق چایخوری پاپریکا
- 1 قاشق چایخوری پودر گشنیز
- 1 قاشق چایخوری پودر زیره
- نیم تا 1 قاشق چایخوری زردچوبه
دستور تهیه
- در ابتدای طرز تهیه ماهی با سس گوجه فرنگی، همه ادویهها را با روغن مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
- فیله ماهی را به 4 قسمت برش بزنید.
- از خمیر ادویهها روی تکههای فیله ماهی بپاشید. یک الی 2 قاشق چایخوری از ادویه را برای استفاده بعدی کنار بگذارید.
- در یک تابه نچسب روی حرارت متوسط به بالا، تکههای ماهی را به مدت 1 دقیقه بپزید، سپس طرف دیگر ماهی را برگردانید و به مدت 1 دقیقه دیگر بپزید.
- ماهیها را بردارید و کنار بگذارید.
- در تابهای، پیاز، سیر و بقیه خمیر ادویه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
- مواد را به مدت چند دقیقه با حرارت متوسط بپزید تا پیاز نرم شود.
- 1 الی 1 و نیم فنجان آب داغ به این مخلوط اضافه کنید تا سس را آماده کنید.
- در تابه را بگذارید و 5 تا 7 دقیقه منتظر بمانید.
- در آخرین مرحله از طرز تهیه ماهی با سس گوجه فرنگی، تکههای ماهی را اضافه کنید و اجازه دهید ماهی به مدت 8 الی 10 دقیقه بپزد.
- این غذا را در کنار برنج زردنگ و سالاد میل کنید و از خوردن آن لذت ببرید!
https://www.hungrypaprikas.com/20-minute-mediterranean-fish-with-tomato-sauce/