من اومدم با اولین پست یلدایی..
امیدوارم خوشتون بیاد..
میدونم طرز درست کردن لبو همه بلدین ولی خوب نکته اینه همیشه پیش خودتون میگفتید چرا لبوهای بیرون غلیظ خوش رنگ و لعاب حالا با دیدن این کلیپ به این راز پی میبرید…
بریم باهم ببینیم چیا میخواد…
مواد لازم:
۱۰تا۱۲عدد لبو متوسط
۱/۲لیوان یا ۱/۳لیوان شکر
دو شاخه نبات یا نصف لیوان شکر
آب تا روی لبو ها
طرز تهیه:
ابتدا لبو هارو به خوبی بشورید و داخل قابلمه مورد نظر بریزید تا روی اونارو آب بریزید..
من چون میخواستم زودتر اماده بشه داخل زودپز ریختم ۱ساعت تا ۱ساعت ونیم میپزه ولی در حالت عالی ۳تا ۴ساعت زمان میبره…
سپس روی حرارت ملایم بزارید و بهش شکر اضافه کنید میتونید بسته به ذائقه خودتون شکر بریزید..
در ادامه در زودپز میبنیدیم میزاریم به مدت ۱ساعت ونیم بپزه …
بعد زمان پخت لبوهارو از زودپز خارج میکنیم پوستشونو میکنیم و دوباره داخل زودپز میریزیم و بهش دوتا شاخه نبات اضافه میکنیم میتونید شکر اضافه کنید ولی شاخه نبات من بیشتر دوست دارم …
و روی حرارت ملایم میزاریم ولی در زود پزو نمیبندیم یه در معمولی میزاریم درش و میزاریم تا شهدش به قوام برسه …
نوشجان❤🌹
پ.ن۱: من خودم سری اول نصف لیوان شکر ریختم و دوشاخه نبات برای سری دومش بنظرم خیلی شیرینش بود ترجیحا شکر اولیه از نصف کمتر بریزید ….