طرز تهیه قیساوا یکی از صبحانههای مشهور در بین استانهای آذری زبان است. قیساوا ترکیبی از خرما، گردو و تخممرغ است که واقعاً مثل بمب انرژی عمل میکن مخصوصاً در روزهای سرد زمستانی. این غذا با نان و همراه با یک نوشیدنی گرم سرو میشود که باعث میشود برای شروع روز انرژی لازم را داشته باشید.
طرز تهیه قیساوا
در طرز تهیه قیساوا به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
خرما: یک بسته
تخممرغ: 2 عدد
پودر گردو: 2 قاشق غذاخوری
پودر هل: نصف قاشق چایخوری
پودر دارچین: یک هشتم قاشق چایخوری
پودر گل سرخ: نصف قاشق چایخوری
کره: 150 گرم
کنجد و پسته: برای تزیین
دستور تهیه
در طرز تهیه قیساوا که بسیار خوشمزه است، اول باید خرما را آماده کنید. ابتدا پوست خرما را به دقت بگیرید.
حالا هسته خرماها را دربیاورید و خرمای پوست گرفته شده را در یک تابه بریزید و تقریباً نصف لیوان آب به آن اضافه کنید. سپس، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و گهگاهی خرماها را با یک قاشق یا چنگال له کنید.
در این مرحله از طرز تهیه قیساوا، تخممرغها را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید.
حالا ماهیتابه را روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید. کره را که در ماهیتابه بریزید و اجازه دهید کره ذوب شود. خرماهای له شده را که پخته شدهاند به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید.
سپس، پودر گردو، پودر هل، پودر دارچین و پودر گل رز را به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد مخلوط شوند.
بعد از اینکه همه مواد قیساوا را مخلوط کردید، تخممرغهای هم زده شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تخممرغ در قیساوا بپزد.
قیساوای شما آماده است!