قورمه سبزی با مرغ یکی از روش های تهیه قورمه سبزی می باشد ولی بجای گوشت قرار است از مرغ استفاده کنید. طعم و مزه قورمه سبزی با مرغ بسیار خوشمزه و چیزی از طعم و مزه اصلی کم ندارد. خیلی از بچه یا بزرگسالان گوشت نمی خورند و یا به دلیل بیماری های مختلف گوشت را از غذاهای خود حذف کردند ولی نمی توان ایرانی باشی و از خوردن قورمه سبزی محروم باشی. شما به دلخواه می توانید از هر قسمت مرغ برای تهیه این قورمه سبزی استفاده کنید ولی سینه بهترین قسمت می باشد.
در پست های قبلی باهم قورمه سبزی با مرغ و غوره، قورمه سبزی برای 40 نفر، قورمه سبزی با سبزی خشک، قورمه سبزی سریع و قورمه سبزی باهم درست کردیم و حالا بریم درست کردن قورمه سبزی خوشمزه با مرغ
قورمه سبزی تو شهرای مختلف به شکلای متفاوتی پخته میشه
اما این روش واقعا خوشمزس و نکات خیلی خوبی توش وجود داره🤓🤌🏻
چاشنی قورمه سبزی 👇🏻
رب انار 1 قاشق
گرد لیمو 1 قاشق
آب نارنج و آبلیمو
پوره غوره و پودر گوجه
( توپستای قبلی چند تا روش نگهداری غوره و گوجه رو گفتم ببین) 🙋🏻♀️✌🏻
قورمه سبزی 👇🏻
گوشت گوسفندی ۴۰۰گرم
لوبیا
ليموعمانی ۳الی۴ عدد
نمک و فلفل وزردچوبه به مقدار لازم
ترکیب سبزی:
گشنیز ۲۰۰گرم
شنبلیله ۱۰۰گرم
شوید ۱۰۰گرم
اسفناج یا برگ چغندر ۲۰۰گرم
جعفری ۴۰۰ گرم
تره ۴۰۰گرم
تخم شمبلیله یا گشنیز هم اگه پودرکنی و ادقیقه تفت بدی
و روی خورشت اضافه کنی که عالیه و عطرش بی نظیرتر میشه
1️⃣روش سرخ کردن سبزی قورمه سبزی :
یکی از نکات مهم برای خوشمزه شدن قرمه سبزی و سیاه شدن آن اینه که سبزی رو خوب سرخ کنید. سبزی قرمه سبزی باید باحرارت متوسط و روغن زیاد تا حدی سرخ بشه که رنگ سبزِ سبزی تغییر کند و تیره بشه برای تست تیره شدن سبزی علاوه بر رنگ کمی از آن را داخل قاشق بریزید و با سر انگشت فشار بدید اگر آب و روغن سیاه از آن خارج شد، یعنی سبزی شما آماده اس
در واقع راز خوشمزه شدن قورمه سبزی شما این است که سبزی نباید بسوزد فقط رنگ آن تیره شود .
2️⃣ اضافه کردن آب به خورشت سعی کنید آبی که قراره به خورشت اضافه کنید داغ باشه. اینکار باعث درآمدن بهتر چربی گوشت و روغن انداختن بهتر آن می شه و زود پز شدن گوشت درصورت تفت دادن گوشت میشه.
3️⃣شنبلیه راز خورشت قورمه سبزی هایی است که بوی آن همه کوچه را می گیرد. اما شنبلیه اگر زیاد به خورشت بزنید خورشت را تلخ می کند بنابراین از مقدار کم استفاده کنید.
❌چرا مزه خورشت قورمه سبزی به تلخی می زند؟
دو علت برای تلخ شدن قورمه سبزی هست:
✅شنبلیه را زیاد اضافه کردید.
✅لیمو عمانی : هسته های لیمو را بگیرید یا چند ساعت آن را در آب بیندازید تا تلخی آن گرفته،واگرم اضافه خورشت روخواستید بزارید فریزر حتما لینوهاشو بردارید 👌💯
و اینکه سبزی قورمه شامل چیه :
سبزی قورمه سبزی
نسبت و ترکیب سبزی قورمه سبزی :
تره ۴ واحد: ۴۰۰ گرم
گشنیز ۱ واحد: ۱۰۰ گرم تا حداکثر ۱۵۰ گرم
جعفری ۴ واحد : ۴۰۰ گرم
شنبلیه یک هشتم واحد: ۵۰ گرم یا حداکثر ۱۰۰ گرم
برگ چغندر یا اسفناج ۱ واحد ۱۰۰ گرم (دلخواه)
در سبزی قرمه سبزی اسفناج یا برگ چغندر را برای لعاب دار شدن خورشت می زنند. اما اسفناج بهتر از برگ چغندر است. برگ چغندر اگر به سبزی قورمه اضافه می کنید خیلی کم بزنید. چون خورشت را زیادی لعابدار می کند. همچنین طعم اسفناج در خورشت قورمه سبزی بهتر از برگ چغندر است.
شنبله موجب عطر دادن به خورشت قورمه سبزی می شود اما اگر زیاد بزنید خورشت را تلخ می کند.