طرز تهیه قهوه موکا بسیار ساده و آسان است، اما برای اینکه بهتر شود نیاز به یاد گرفتن چند ترفند ساده در خانه دارید. حتماً میدانید که ترکیب قهوه و شکلات خیلی عالی میشود. برای همین در اکثر نوشیدنیها و دسرها از این ترکیب استفاده میشود. جای تعجب هم ندارد که قهوه موکا یک نوشیدنی بسیار مشهور باشد، چون طعم شکلات و قهوه را تبدیل به یک نوشیدنی عالی کرده است.
طرز تهیه قهوه موکا
در اصل قهوه موکا 4 قسمت دارد.
قهوه
اوین قسمت در طرز تهیه قهوه موکا، قهوه است. در بسیاری از کافیشاپها، قهوه موکا نوعی نوشیدنی بر پایه اسپرسو است که در آن از قهوه کلاسیک استفاده میشود. متاسفانه، در خانه به سختی میتوان اسپرسو تهیه کرد.
شکلات
دومین جزء قهوه موکا، شکلات است. بسیاری از افراد از شربت شکلات استفاده میکنند و آن را به قهوه اضافه میکنند و خیلی سریع آن را هم میزنند. مشکل این نوع شربتها در این است که بسیار شیرین هستند و مناسب هر ذائقهای نیست.
بهجای آن میتوانید از شکلات تلخ و شیرین در طرز تهیه قهوه موکا استفاده کنید که طعم آن کمی شیرین و کمی تلخ است.
در نهایت، میتوانید از ترکیب پودر شکلات با کیفیت و شکر یک ترکیب عالی به دست آورید.
شیر
سومین جزئ در طرز تهیه قهوه موکا، شیر است. خوشبختانه تنوع استفاده از شیر در تهیه قهوه زیاد است. میتوانید از شیر کم چرب گرفته تا شیر پرچرب، شیر سویا، شیر نارگیل و هر نوع شیری که دوست دارید استفاده کنید.
اگر از شیر پرچرب استفاده کنید، قهوه موکا کرمیتر و غلیظتر خواهد شد که واقعاً این نوشیدنی را خوشمزه میکند. برای جایگزین گیاهی یا بدون شیر، میتوانید شیر بادام، شیر سویا یا شیر نارگیل ساتفاده کنید که همگی آنها به خوشمزه شدن این نوشیدنی کمک میکنند.
تاپینگها
و آخرین جزء در طرز تهیه قهوه موکا، تاپینگ است. روی قهوه هر چیزی که بگذارید تاپینگ محسوب میشود و روشهای زیادی برای انجام این کار وجود دارد. خامه فرم گرفته شده یک افزودنی مشهوری است که مزه قهوه موکا را شبیه دسر میکند.
مقدار مواد لازم
یک فنجان شیر (شیر چرب)
یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو یا شربت شکلات
یک قاشق غذاخوری قهوه فوری یا 4/1 فنجان قهوه دم کرده
یک قاشق غذاخوری شکر
دستور تهیه
طرز تهیه قهوه موکا در خانه نسبتاً ساده است. میتوانید آن را با قهوه فوری یا قهوه دمکرده تهیه کنید.
با استفاده از قهوه فوری
اول از همه در یک ماگ، قهوه فوری را با پودر کاکائو و شکر مخلوط کنید. سپس، شیر را حرارت دهید و مقدار کمی از آن را در ماگ بریزید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. بعد از این که مواد کاملاً در هم حل شدند، بقیه شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در نهایت، قهوه خود را با انواع تاپینگ مانند خامه فرم گرفته شده، شیر کف کرده، دانه کاکائو و پودر کاکائو ترکیب کنید.
با استفاده از قهوه دمکرده
طرز تهیه قهوه موکا با پودر قهوه واقعاً خوشمزه میشود و آسان هم است. در این مورد، کاکائو و شکر را در یک ماگ بریزید، قهوه داغ و دم کرده را در ماگ بریزید. همه مواد را هم بزنید و در نهایت شیر و تاپینگ را اضافه کنید.
نحوه کف کردن شیر در قهوه موکا
چون در اکثر آشپزخانهها نمیتوان تجهیزات تهیه اسپرسو را یافت، اما باید بدانید که درست کردن شیر کفدار کار سختی هم نیست.
یکی از سادهترین روشها برای درست کردن شیر کفدار، روش میسون جار است. در این روش نصف شیشه را با شیر سرد پر میکنید، در شیشه را ببندید و شیشه را تکان دهید. به مدت یک دقیقه تکان دهید تا سطح شیر کف کند. میتوانید بیشتر از یک دقیقه تکان دهید. وقتی به کف مورد نظر رسیدید، در شیشه را بردارید و به مدت 30 ثانیه در مایکروویو قرار دهید تا شیر گرم شود، سپس طرز تهیه قهوه موکا عمل کنید.
Mocha Recipe – indianhealthyrecipes