در طرز تهیه تارت لیمویی از مواد سادهای استفاده میشه و بچهها عاشقش هستند. این تارت لیمویی خانگی برای کسانی که میخواهند برای اولین بار تارت درست کنند خیلی عالی است. هیچ مهارت آشپزی مهمی برای پختن این تارت نیاز ندارید و در پایان پخت متوجه خواهید شد که ارزشش را داشته است! این دسر خانگی خیلی خوشمزه است.
طرز تهیه تارت لیمویی
در طرز تهیه تارت لیمویی به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
مواد لازم
- یک فنجان آرد ساده (103 گرم)
- 110 گرم کره بدون نمک
- 4 قاشق غذاخوری پودر قند
مواد لازم برای فیلینگ لیمو
- 1/4 فنجان خامه فرم گرفته
- 1/4 فنجان شکر کاستر
- 1 عدد تخممرغ بزرگ
- آب لیمو (حداقل 1/3 فنجان)
دستور تهیه
- آرد، کره ذوب شده و پودر قند یا پودر شکر را در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی به دست بیارید.
- این خمیر نرم را در قالب کیک بریزید. خمیر را چند بار با چنگال سوراخ کنید.
- خمیر را به مدت 20 دقیقه در دمای 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سلسیوس در فر بپزید. بعد از این مدت، قالب را از فر بیرون بیاورید و منتظر بمانید تا سرد شود. اما فر را خاموش نکنید و دمای فر را تا دمای 300 درجه فارنهایت یا 150 درجه سلسیوس کاهش دهید.
- در یک کاسه، شکر کاستر، تخممرغ، خامه و آب لیمو را هم بزنید. بهدقت مواد را روی کیک که قبلاً پختهاید بریزید.
- مواد رو دوباره در فر قرار دهید و به مدت 35 الی 40 دقیقه دیگر نیز بپزید یا تا زمانیکه فیلینگ کاملاً پخته شود منتظر بمانید.
- کیک را از فر بیرون آورید و اجازه دهید کاملاً سرد شود.
- پودر قند رو روی تارت بپاشید و سرو کنید.
- نوش جونتون!
چند نکته مهم
طرز تهیه تارت لیمویی یکی از تارتهای مورد علاقه من هست که چندین بار اونو درست کردم و همیشه هم مزه خوشمزهای داشته. اما برای پخت این تارت باید به چند نکته مهم دقت کنید:
- قالب کیک رو حتماً با کره چرب کنید. اگر بتونید قالب رو به خوبی چرب کنید، موقع درآوردن کیک از قالب راحتتر خواهید بود.
- بهتره فیلینگ رو تا زمانی که قهوهای طلایی رنگ بشه بپزید.
https://www.happyfoodstube.com/simple-homemade-lemon-tart/