نان شیر عسلی یکی از نان های پر طرفدار است اگر دوست دارید یه نان خوشمزه درست کنید با ما همراه باشید
مواد لازم:
355 گرم ارد
180 میلی لیتر آب یا شیر
115 گرم شیرعسلی
6 گرم خمیرمایه
3 گرم نمک
30 گرم کره
طرز تهیه:
شیر ، شیرعسلی را مخلوط کنید ، سپس خمیرمایه را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. آرد را اضافه کنید ، هم بزنید ، نمک و کره را اضافه کنید ، خمیر نرم را ورز دهید. روی آن را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه بماند.
به حدود 70 قسمت تقسیم کنید ، به شکل نان درآورید ، کمی در شیر غوطه ور کنید ، سپس در کنجد ، در یک ظرف (اندازه 28x28x2.5) با کاغذروغنی قرار دهید. بگذارید حدود 1 ساعت بماند.بعد در فر با دمای 175 درجه ، 25-30 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود بپزید. بعد از پخت چرب کنید.نوش جان
@ashpazilimooyi