آقا ما آخرش نفهمیدیم این کلوچه کنجدی یا شیرینی کنجدی ولی چون اکثریت به کلوچه کنجدی رای دادین ما هم همین اسم و روش گذاشتیم .
ما در پست های قبلی باهم شیرینی بهشتی، شیرینی الماسی، شیرینی زبان، شیرینی پنجره ای، شیرینی نارگیلی و شیرینی دانمارکی حالا با من همراه باشید با طرز تهیه شیرینی کنجدی
مواد لازم :
تخم مرغ ۱ عدد
آرد قنادی یک و نیم پیمانه
پودر قند نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه سرخالی
ماست دو ق غ
بکینگ پودر نصف ق غ
وانیل یک چهارم ق چ
هل نصف ق چ
گلاب ۲ ق غ
زعفران دم کرده ۱ ق غ(درصورت دلخواه)
تخم مرغ و وانیل وپودرقند را با همزن ۵ دقیقه بزنید ، بعد روغن مایع را اضافه کنید
ماست و بکینگ پودر را مخلوط کنید تا حباب بزنه و به همراه هل وگلاب و زعفران به مواد اضافه کنید .
این ترکیب عطر فوق العاده ای به کلوچه های ما میده
حالا آرد را روی مواد الک کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید ، زیاد هم زدن آرد باعث سفت شدن شیرینیهامون میشه
حالا روی ظرف را بکشید و نیمساعت در فریزر بگذارید
بعد دستتون را چرب کنید و اندازه یکنارنگی کوچک از مواد بردارید ، سایز کلوچه ها سلیقه ای هست میتونید کوچکتر هم درست کنید (این میزان برای ۸عدد کلوچه متوسط مناسب هست)
(اگر خمیرتون شل بود یکی دو قاشق بهش آرد اضافه کنید)
روی کلوچه ها میتونید از انواع مغزها و حتی شکر دانه درشت هم بپاشید
کف سینی کاغذ روغنی میندازیم و کلوچه ها را روی آن میچینیم
حالا در فری که از قبل گرم کردیم با دمای ۱۷۰درجه سانتیگراد تایم حدودا ۲۰ دقیقه میپزیم
برای سولاردام با کانوکشن ۱۷۰ پیش گرمایش میکنیم ، وقتی گرم شد با همان ۱۷۰درجه تایم حدودا یک ربع میپزیم
“زمان پخت به سایز شیرینیهاتون بستگی داره”
و به همین راحتی کلوچه های کنجدی ما آماده است .
نوش جان