پادرازی یه شیرینی سنتی خوشمزه ی سه سوته اس و فقط با سه قلم مواد وزود درستش کنی چونکه بدون فر بدون همزن بدون نیاز به استراحت خمیر و حتی بدون کاغذ روغنی وبدون چرب کردن سینی فر و خلاصه خیلی راحت و آسون و بی دردسر و
در پست های قبلی باهم شیرینی ونیزی، شیرینی کنجدی، شیرینی بهشتی، شیرینی الماسی، شیرینی زبان و شیرینی پنجره ای باهم درست کردیم و این شیرینی پادرازی.
شیرینی پادرازی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است و بیشتر تو شهر قزوین تو قنادی ها درست میشه که با روش های متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه به دلیل اینکه ظاهری شبیه پادارد به شیرینی پادرازی شهرت یافته است و معمولا به همراه نوشیدنی های داغ مانند چای سرو میشود
مواد لازم شیرینی پادرازی ترد و خوشمزه
روغن جامد یاکره به دمای محیط رسیده یک لیوان (من بالیوان فرانسوی پیمانه کردم)
پودرقند یک لیوان
آرد سفید یک و نیم لیوان ( میتونید از آرد سفید کم کنید و نصف لیوان آرد برنج بزنید)
آردنخودچی نصف لیوان
پودردارچین و زنجبیل و هل و پودربرگ گل محمدی هر کدوم یک قاشق چایخوری
پودر قند و دارچین و زنجبیل و هل رو بادهم مخلوط کرده روغن رو اضافه میکنیم با قاشق مخلوط میکنیم و آرد رو بتدریج الک کرده اضافه میکنیم
با دست خمیرروجمع میکنیم این خمیرنیازی به ورز دادن و استراحت نداره روی کیسه نایلونی با وردنه به قطر نیم سانت باز میکنیم و با کاتر قالب میزنیم
تو سینی فر یا تابه چیده (بدون چرب کردن و بدون کاغذروغنی)
روش رومال زده من شیره انگور با کمی آب رقیق کردم زدم شما میتونید زرده و زعفرون بزنید و کنجد یا هر مغزی دوست داشتین بپاشید
تو فر یا تابه بمدت ۱۵ دقیقه
حتما امتحانش کن عاشقش میشی