طرز تهیه شیرینی نخودچی خیلی راحت است و حتی از درست کردن آن در کنار بچهها و خانواده لذت خواهید برد. این شیرینی مخصوص عید نوروز است و نمیشود از آن گذشت. این شیرینی با آرد نخودچی ریز پخته میشود که باعث میشود آرد نخودچی در دهانتان ذوب شود و طعم گلاب، هل و پسته را بهتر حس کنید. شیرینی نخودچی بدون گلوتن و بدون لبنیات است.
طرز تهیه شیرینی نخودچی
برای تهیه شیرینی نخودچی به مواد زیر نیاز داریم:
- 2/1 فنجان روغن گیاهی
- 4/3 فنجان شکر الک شده مخصوص شیرینیپزی
- 1 قشق چایخوری هل آسیاب شده
- 2/1 قاشق غذاخوری گلاب
- 1 و 4/3 فنجان آرد نخودچی ریز
- 2 الی 3 قاشق غذاخوری پسته خرد شده
طرز تهیه
- روغن، شکر، هل و گلاب را در ظرفی بریزید. با استفاده از همزن دستی، حدود دو الی سه دقیقه هم بزنید تا رنگ آن روشن و کرمی مانند شود.
- آرد نخودچی را الک کنید و به مواد قبلی اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر با سرعت متوسط هم بزنید تا خمیر دیگر چسبنده نباشد.
- روی سطح صافی کمی آرد نخودچی بپاشید و خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا آماده شود.
- خمیر را داخل ظرف پلاستیکی دردار بگذارید و به مدت 2 ساعت کنار بگذارید. داخل یخچال نگذارید.
- فر را با دمای 300 درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید و کاغذ روغنی را روی سینی فر پهن کنید.
- خمیر شیرینی نخودچی را روی سطح صافی پهن کنید. ضخامت آن بهتر است 4/3 اینچ باشد. با استفاده از یک کاتر شیرینیپزی 1 اینچی، شیرینیها را ببرید و با فاصله روی سینی فر قرار دهید.
- پستههای خرد شده را روی هر شیرینی بپاشید.
- سینی فر را به مدت 15 تا 20 دقیقه در داخل فر قرار دهید و تا زمانی که رنگ شیرینی نخودچی طلایی روشن شود، بپزید.
- وقتی شیرینی پخت، سینی فر را بیرون بیاورید و چند دقیقه صبر کنید تا سرد شود.
منبع: https://www.aheadofthyme.com/2017/03/nan-e-nokhodchi-persian-chickpea-cookies/