اگر دوست دارید خوشمزه ترین شله زرد عمرتون رو درست کنید با من همراه باشید با کامل ترین راهنمای تهیه شله زرد
موادلازم
برنج نیم دانه ایرانی یک پیمانه
آب سه الی چهار پیمانه(من اشتباها توی فیلم گفتم دوالی سه پیمانه)
شکر دو الی سه پیمونه
آبزعفران غلیظ چهار الی پنج ق غ(حدودا یک سوم یک گرم زعفران خشک)
کره پنجاه گرم
گلاب نیم پیمانه + دو ق غ
عرق هل نیم پیمانه
خلال بادم و پسته دو الی سه ق غ
طرزتهیه
برنج و از شب قبل خیس میکنیم و داخل برنج ی ق غ آبزعفران غلیظ اضافه میکنیم اینطوری برنج بهتر رنگ میگیره و زعفران کمتری مصرف میشه
برنج و با آب میذاریم بپزه وقتی آب برنج جوش اومد شعله رو کم میکنیم و کره رو بهش اضافه میکنیم بعداز جوش اومدن برنج باید هر پنج دقیقه هم بخوره وگرنه ته میگیره بعداز حدودا یکساعت برنج مقداری با گوشتکوب برقی یا دستی کمی له میکنیم و بعد بهش زعفران و اضافه میکنیم وقتی برنج کاملا غلیظ شد و ابش کشیده شد شکر و اضافه میکنیم چون شکر اب میندازه باید شله کاملا غلیظ باشه تا شکر و بهش اضافه کنیم
بعداز گذشت ی ربع بیست
دقیقه گلاب و عرقهل و اضافه میکنیم و بعد شله رو دم میکنیم شعله رو تا حد ممکن کم کنید و در قابلمه دمکنی بذارید بمدت نیم ساعت الی چهل دقیقه وقتی شله رو دم کنید حتی چندروز هم توی یخچال بمونه آب نمیندازه و شله کاملا قالبی میشه بعداز گذشت این مدت خلال هارو که با دوقاشق گلاب خیس کرده ایم و اضافه میکنیم به شله بعد از پنج الی ده دقیقه آماده سرو میشه نوش جان
پ.ن اگر از این مدل فیلم های آموزشی دوست دارید با لایک هاتون تشویقم کنید با تشکر😇😇😇
اینم از شلهزردمون که نگم براتون از عطر و طعمش🤗
با لایک و کامنت لطفا انرژی بدین♥️
مواد لازم:
۱پیمانه برنج نیم دانه
نصف پیمانه گلاب
۱پیمانه شکر
زعفران دم کرده به مقدار لازم
خلال بادام به مقدار لازم
طرز تهیه:
1️⃣برنجمون رو از شب قبل خیس میکنیم تا دونه های برنج باز شه.
2️⃣برنج رو به همرا ۱۰ لیوان اب میذاریم تا بپزه
و برنجمون شفته شه سپس شکر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم .
3️⃣بعد از یه ربع که به طور مداوم برنج رو هم زدیم زعفران دم کرده رو اضافه میکنیم و خلال بادام و گلاب رو که از قبل با هم مخلوط کردیم بهش اضافه میکنیم.
4️⃣به مدت ۵دقیقه هم میزنیم به ارامی با حرارت کم سپس برای شفاف تر شدن شله زردمون مقداری هم روغن مایع بهش اضافه میکنیم .
5️⃣در پایان ان را در ظرف مناسب میریزیم با دارچین خلال بادام خلال پسته تزئین میکنیم و نوش جان میکنیم.😍
مواد لازم :
برنج ایرانی نیم دانه یا سالم : ۱ لیوان(دسته دار فرانسوی)
شکر : ۱/۵ الی ۲ لیوان(من یک لیوان و نیم ریختم)
آب : ۷ لیوان
کره : 100 گرم
زعفران غلیظ دم کرده : نصف لیوان(یک ق چ دم دادم)
گلاب : ۱/۴ لیوان
خلال بادام : یک چهارم لیوان
عرق هل:۲ق غ
دانه هل اگر عرقش رو نداشتید : ۵ عدد( با نصف فنجان آب جوش خیس کنید آبش رو داخل شله زرد بریزید
.
.نکات مهم پخت شله زرد:
قبل اضافه کردن شکر غلظت شله زرد رو تنظیم کنید چون بعد از ریختن شکر کمی رقیق تر میشه
اصلا به هیچ وجه شکر رو قبل اضافه کردن زعفران نریزید چون شکر نمیزاره دونه های برنج رنگ بگیره و مغز برنج سفید میمونه
حتما دم کردن برنج رو انجام بدید این کار باعث میشه شله زرد موقع سرد شدن روش ترک نخوره و آب نندازه این کار رو در آخر میتونید با شعله خاموش هم انجام بدید
این مقدار تقریبا برای ده نفره
.
اگه از اکسپلور یا هشتگ پستمو میبینی خوشحال میشم با من همراه بشی تا آموزشهای خوشمزمون رو از دست ندیا