طرز تهیه شاورما مرغ بسیار ساده است و فقط با یک ادویه مخصوص میتوانید شاورمای متفاوتی را تهیه کنید. اگر شما هم جزو کسانی هستید که از پختن مرغ ساده خسته شدهاید و دوست دارید مرغ را به شکل متفاوتی تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید، پس شاورمای مرغ را حتماً امتحان کنید. شاورمای مرغ یکی از مشهورترین غذاهای خاورمیانهای است که حتی در مصر بهصورت غذای خیابانی فروخته میشود.
طرز تهیه شاورما مرغ
طرز تهیه شاورما مرغ در اصل همان مرغ مرینیتدار شده است که به صورت عمودی برش داده میشود.
مواد لازم
- 3/4 قاشق غذاخوری پودر زردچوبه
- 3/4 قاشق غذاخوری گشنیز آسیاب شده
- 3/4 قاشق غذاخوری پودر سیر
- 3/4 قاشق غذاخوری پاپریکا
- نصف قاشق چایخوری میخک آسیاب شده
- نصف قاشق چایخوری فلفل هندی (در صورت تمایل میتوانید مقدار بیشتری اضافه کنید)
- نمک
- 8 تکه گوشت مرغ بدون استخوان و بدون پوست
- یک عدد پیاز بزرگ
- آب یک عدد لیموی بزرگ
- 1/3 فنجان روغن زیتون اصل
برای سرو
- 6 عدد نان پیتا
- سس تاهینی
- سالاد مدیترانهای
طرز تهیه
مراحل طرز تهیه شاورما مرغ بهصورت زیر است:
- ابتدا محلوط ادویه شاورما را آماده کنید. همه ادویهها را در یک کاسه کوچکی بریزید و هم بزنید تا همه مواد خوب ترکیب شوند.
- تکههای مرغ را به قطعههای کوچکی ببرید (اگر دوست داشتید میتوانید فقط از سینه مرغ استفاده کنید).
- در این مرحله از طرز تهیه شاورما مرغ، ادویهها را روی مرغ بپاشید تا مخلوط ادویه همه گوشت را فرا بگیرد. سپس، پیاز، آب لیمو و روغن زیتون را اضافه کنید. اگر زمان کافی دارید، مخلوط مرغ را بپوشانید و به مدت 3 ساعت یا تمام شب را در یخچال قرار دهید (اما اگر زمان کافی ندارید، میتوانید این مرحله را رد شوید. باز هم شاورمای شما خوشمزه خواهد شد).
- وقتی شاورما آماده شد، مرغها را روی تابه ورقهای بزرگ بریزید و در فر بگذارید و به مدت 30 دقیقه یا بیشتر با دمای 425 درجه فارنهایت بپزید.
نحوه سرو شاورما
روش خاورمیانهای برای سرو شاورمای مرغ اینطور است که شاورما را داخل نان پیتا قرار میدهند و با سس مخصوص میخورند. میتوانید شاورما را با سس تاهینی یا حتی سس ماست میل کنید.
https://www.themediterraneandish.com/chicken-shawarma-recipe/