“سوپ گشنیز“ شاید شکلش شبیه سوپ خامه ای به نظر بیاد ولی طعمش خیلی متفاوته و خیلی خوشمزه هست.
سوپ ها عموما پر طرفدار هستند کم تر کسی هست که از سوپ بدش بیاد و یک پیش غذا یا حتی غذا خوشمزه است. سوپ گشنیز مثل سوپ جو محبوب و پر طرفدار هست در این اموزش به برسی طرز تهیه سوپ گشنیز می پردازیم.
موادلازم:
جوپوست کنده نپخته ۱پیمانه
هویج متوسط ۳عدد
سیب زمینی متوسط۲عدد
آب مرغ ۲لیوان (عصاره مرغ۲عدد)
نمک و کره به میزان لازم
ماست سون۱لیتری
سیر ۲حبه کوچک
آرد۱ق س
گشنیز ساتوری شده ۱لیوان پر
جو را باکمی کره ونمک وآب در قابلمه ریخته روی حرارت ملایم گذاشته تابپزد و لعاب دارشود .
هویج وسیب زمینی نگینی خرد شده روپخته به جو اضافه میکنیم آب مرغ را اضافه کرده اجازه میدهیم تا کاملاپخته ولعاب دار شود شعله ی اجاق را خاموش کرده تا مواد سوپ به دمای اتاق برسد.
ماست وسیر وآرد را در مخلوط کن ریخته تا مواد کاملاقاطی شود بعد داخل مواد سوپ ریخته باهم زن دستی قاطی کرده روی شعله ی اجاق میگذاریم تا به حالت جوش برسد.
در مرحله آخر گشنیز را اضافه میکنیم سوپ یکی ،دوقل بزنه کافیه و تمام ،
(به این نکته حتما توجه کنید که رنگ گشنیز نباید زیاد تغییر کند وجعفری روبه هیچ وجه جایگزین گشنیز نکنید)
سوپ آماده هست نوش جونتون
هرسوالی داشتید توکامنت بپرسید حتما جواب میدم