سوپ میسو . سوپ ملی کشور ژاپن که از استاک ماهی خشک بنام داشی ، جلبک دریایی ، نیر_تافو ، قارچ ژاپنی و خمیر میسو تهیه میشود. خمیر میسو یک نوع طعم دهنده شورمزه است که از تخمیر طولانی دانه های سویا داخل بشکه های دربسته و در مجاورت نوعی کپک مخصوص بنام کپک کوجی بدست می آید
مواد لازم:
• بادوم خیس خورده
• روغن زیتون
• سیر
• موسیر
• آویشن
• قارچ
• خمیر سویا (2 قاشق)
• آب داغ
طرز تهیه:
1. بادوم رو از قبل خیس کنید.
2. روغن زیتون، سیر، موسیر و آویشن رو تفت بدید و قارچ رو بهش اضافه کنید.
3. مواد آماده شده رو با بادوم، خمیر سویا و آب داغ بریزید داخل مخلوط کن یا با گوشت کوب برقی ترکیب کنید تا جایی که حالت کرمی به خودش بگیره.
منبع : Homemade Miso Soup 味噌汁
نوش جان