طرز تهیه سوپ شیر در اروپا مخصوصاً اروپای شرقی بسیار مشهور است و طرفداران زیادی دارد. سوپ شیر یکی از قدیمیترین غذاهای دنیا محسوب میشود. در قدیم، کشاورزانی که از شیر گاو یا بز نمیتوانستند پنیر یا کره تهیه کنند، از آن سوپ شیر درست میکردند. این سوپ را میتوانید برای صبحانه هم میل کنید که بسیار مقوی است و باعث میشود در طول روز انرژی بیشتری برای انجام کارها داشته باشید.
طرز تهیه سوپ شیر
قبل از اینکه طرز تهیه سوپ شیر را توضیح دهیم ببینیم به چه موادی نیاز داریم:
1 و 2/1 فنجان سبزیجات مخلوط شده
1 عدد پیاز خرد شده
2 قاشق غذاخوری کره
3 فنجان شیر
1 و 2/1 قاشق غذاخوری آرد
دستور تهیه
- کره را حرارت دهید و پیاز را به مدت 1 دقیقه در کره تفت دهید.
- سبزیجات را هم اضافه کنید و دوباره بهمدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.
- 1 فنجان چای آب اضافه کنید و تا زمانیکه سبزیجات نرم شوند اجازه دهید بپزد.
- آرد و شیر را باهم مخلوط کنید و زیر حرارت را کمی زیاد کنید، سپس ترکیب آرد و شیر را به سبزیجات اضافه کنید.
- گرم میل کنید.
روش جلوگیری از سفت شدن سوپ شیر
- شیر را به یکباره به مواد داغ اضافه نکنید، بهتر است شیر را هم خیلی آرام گرم کنید، سپس به مواد سوپ اضافه کنید.
- برای اینکه از سفت شدن شیر سوپ جلوگیری کنید، بهتر است کمی خامه سنگین هم به مواد سوپ اضافه کنید.
- در سبزیجات سوپ از مواد اسیدی مانند گوجهفرنگی و آب لیمو هم استفاده کنید. شیر را به مواد اسیدی اضافه نکنید.
- قبل از اضافه کردن ترکیبات اسیدی، شیر و آرد را با هم مخلوط کنید. خمیر شیر و آب از سفت شدن سوپ شیر جلوگیری میکند.
- از شیر کم چرب و بدون چربی برای تهیه سوپ شیر استفاده نکنید. هر چه شیر چربی بیشتری داشته باشد، شانس سفت شدن سوپ شیر کمتر است.
- قبل از اینکه شیر را به مواد سوپ اضافه کنید، آن را در 194 درجه فارنهایت گرم کنید. شیر نباید بجوشد.
- نمک رو فقط قبل از سرو کردن شیر به آن اضافه کنید.
myfoodstory – homemade creamy vegetable soup