طرز تهیه سوپ ذرت خیلی راحت است و کاملاً مناسب روزهای سرد زمستانی است. سوپ ذرت یکی از غذاهای خیابانی مشهور در شهر بمبئی است که در آشپزخانه چین هم پخته میشود. شاید شما هم بخواهید این سوپ خوشمزه را امتحان کنید.
طرز تهیه سوپ ذرت
طرز تهیه سوپ ذرت در سراسر جهان به روشهای مختلفی تهیه میشود. همانطور که از نام این سوپ پیدا است، ذرت ترکیب اصلی این سوپ محسوب میشود. اما در این سوپ از سبزیجات دیگری مانند هویج، نخودفرنگی، کلم و پیاز نیز استفاده میشود. همچنین میتوانید از تکههای مرغ هم در این سوپ استفاده کنید.
مواد لازم
- دو فنجان ذرت شیرین
- نصف فنجان آب
- 1 قاشق غذاخوری روغن
- نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل
- نصف قاشق چایخوری سیر خرد شده
- 3/4 فنجان هویج خرد شده
- 4 عدد ساقه پیازچه خرد شده (قسمت سفید و سبز آن را جدا کنید)
- 2 و نیم فنجان آب سبزیجات
- نصف قاشق چایخوری نمک برای مزهدار کردن
- فلفل سیاه برای مزهدار کردن
- فلفل سیاه برای مزهدار کردن
- نصف قاشق چایخوری شکر برای مزهدار کردن
- 1 قاشق چایخوری سرکه
- 3 قاشق چایخوری نشاسته ذرت که با 1/4 فنجان آب مخلوط شده است
- رب فلفل ریز برای مزهدار کردن
طرز تهیه
- در یک بلندر، 3/4 فنجان ذرت شیرین و نصف فنجان آب را مخلوط کنید تا به شکل خمیر صاف و یکدستی به دست آید.
- در این مرحله از طرز تهیه سوپ ذرت، روغن را در زودپز هوشمند بریزید و پودر زنجبیل و سیر را به آن اضافه کنید و تقریباً به مدت 30 ثانیه حرارت دهید.
- هویج، قسمت سفید رنگ پیازچه و بقیه ذرت را اضافه کنید. خمیر ذرت را که در مرحله اول تهیه کرده بودید نیز اضافه کنید.
- آب سبزیجات، فلفل سیاه، نمک، شکر و سرکه را هم اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید و مطمئن باشید که مواد در ته زوپز تهنشین نشود. در زودپز را بگذارید.
- زودپز را به مدت 2 دقیقه با فشار بالا تنظیم کنید.
- بعد از این مدت، زودپز را در حالت NPR به مدت 10 دقیقه قرار دهید. این بدین معنا است که اجازه دهید فشار بهطور طبیعی به مدت 10 دقیقه خارج شود، سپس فشار را بهصورت دستی خارج کنید.
- برای تزئین میتوانید از قسمت سبز رنگ پیازچه استفاده کنید و کمی سس فلفلل ریز روی سوپ بریزید. این سوپ را باید داغ میل کنید!
روش دوم
- در یک تابه بزرگ روغن بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. پودر زنجبیل و سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
- هویج خرد شده، قسمت سفید رنگ پیازچه و دانههای ذرت را اضافه کنید. آب سبزیجات، فلفل سیاه، نمک، شکر و سرکه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- منتظر بمانید تا سوپ بجوشد و زیر حرارت را به مدت 15 دقیقه کم کنید تا سبزیجات خوب بپزند. مواد را مرتب هم بزنید.
- در این مرحله از طرز تهیه سوپ ذرت، آرد نشاسته را با 1/4 فنجان مخلوط کنید و هم بزنید. سپس این مخلوط را به سوپ اضافه کنید. مواد را هم بزنید و منتظر بمانید تا سوپ بپزد و کمی غلیظ شود.
https://pipingpotcurry.com/sweet-corn-soup-instant-pot/