طرز تهیه سوپ تاکو بسیار آسان است و میتوانید این سوپ پر از پروتئین با طعم عالی را در روزهای پاییز و زمستان نوش جان کنید. این سوپ را بهراحتی میتوانید در مدت 30 دقیقه تهیه کنید. بعد از پختن این سوپ مکزیکی خودتان هم تعجب خواهید کرد که چرا یک سوپ فوری این همه خوشمزه میشود.
طرز تهیه سوپ تاکو
در طرز تهیه سوپ تاکو از گوشت چرخکرده گاو استفاده میشود اما میتوانید به جای آن از گوشت چرخکرده مرغ (یا ریش ریش شده) یا گوشت چرخ کرده بوقلمون نیز استفاده کنید.
مواد لازم
- نیم کیلو گوشت چرخکرده گاو
- یک عدد پیاز سرخ شده
- 16 اونس لوبیا چیتی پخته شده
- 10 اونس گوجهفرنگی
- 8 اونس سس گوجهفرنگی
- 4 اونس فلفل سبز چیلی
- 2 فنجان آب گوشت
- 3/4 فنجان ذرت پخته شده
- 1/3 فنجان فلفل سبز
- یک بسته چاشنی مخصوص تاکو (اختیاری)
طرز تهیه
در یک تابه بزرگی، گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ کنید تا رنگ آن تغییر کند. سپس روغن اضافی آن را بگیرید
حالا بقیه مواد را به تابه اضافه کنید. زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزند.
نکات مهم برای بهتر شدن سوپ تاکو
- اگر عاشق غذاهای ادویهدار هستید، میتوانید کمی پودر فلفل هالیپونو به آن اضافه کنید.
- میتوانید وقتی گوشت پخته د کمی پیاز، فلفل قرمز یا سبز به مواد اضافه کنید تا سوپ طعم بهتری به خود بگیرد.
سوالات متداول
در طرز تهیه سوپ تاکو ممکن است با سوالات زیر مواجه شوید:
برای تایپنگ سوپ از چه چیزی میتوانیم استفاده کنیم؟
تاپینگهای سوپ تاکو مانند چیپس تورتیلا، پنیر، آووکادو و خامه ترش در کنار این سوپ خیلی عالی میشوند.
سوپ تاکو را چقدر میتوانیم نگه داریم؟
این سوپ را میتوانید به مدت 3 تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید، البته به شرطی که سوپ را در ظرف دربسته بریزید. همچنین میتوانید بعد از اینکه سوپتان سرد شد، آن را منجمد کنید. برای سرو دوباره میتوانید از شب قبل آن را از فریزر بیرون بیاورید و روی شعله گاز قرار دهید و گهگاهی هم بزنید. در صورت نیاز میتوانید کمی آب گوشت به آن اضافه کنید.
چه کار کنیم سوپ تاکو غلیظ شود؟
در طرز تهیه سوپ تاکو باید به این نکته مهم دقت کنید که سوپ تاکو نباید زیاد غلیظ شود. اما در صورت نیاز به غلیظ شدن سوپ تاکو میتوانید کمی لوبیای پخته شده یا لوبیای له شده یا برنج به سوپ اضافه کنید تا سوپ غلیظی داشته باشید.
https://natashaskitchen.com/easy-taco-soup-recipe/