سوپ تاکو

سوپ تاکو

مواد لازم:
– 1 عدد پیاز (خرد شده)
– 450 گرم گوشت چرخ کرده
– 3 عدد کنسرو لوبیا (لوبیا قرمز – لوبیا سفید – لوبیا چیتی)
– 1 عدد کنسرو ذرت
– 1 عدد کنسرو گوجه فرنگی (مخلوط شده با فلفل سبز خرد شده شیرین)
– 1 بسته ادویه تاکو
– سس سالاد به مقدار لازم

سوپ تاکو

برای تزیین:
– خامه ترش
– چیپس تورتیلا
– پنیر رنده شده

طرز تهیه: سوپ تاکو

1. در یک قابلمه، روغن را گرم کنید و پیاز و گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا گوشت پخته و قهوه‌ای شود.

2. سپس کنسرو لوبیا، کنسرو ذرت، کنسرو گوجه فرنگی، ادویه تاکو، و سس سالاد را به قابلمه اضافه کرده و حرارت را بالا ببرید تا به جوش بیافتد.

3. بعد از جوشیدن، حرارت را کم کرده و به مدت 15-20 دقیقه آرام بپزید تا طعم‌ها به خوبی ادغام شوند.

4. در صورت تمایل، روی سوپ خامه ترش، چیپس تورتیلا و پنیر رنده شده را اضافه کرده و سرو کنید.

این تاکو مکزیکی با سوپ تاکو غنی از طعم و مزه است و تزیین با خامه ترش و چیپس تورتیلا آن را به یک وعده غذایی شیرین تبدیل می‌کند. امیدوارم این دستور آشپزی برای شما لذت‌بخش باشد!

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *