مواد لازم:
– 1 عدد پیاز (خرد شده)
– 450 گرم گوشت چرخ کرده
– 3 عدد کنسرو لوبیا (لوبیا قرمز – لوبیا سفید – لوبیا چیتی)
– 1 عدد کنسرو ذرت
– 1 عدد کنسرو گوجه فرنگی (مخلوط شده با فلفل سبز خرد شده شیرین)
– 1 بسته ادویه تاکو
– سس سالاد به مقدار لازم
برای تزیین:
– خامه ترش
– چیپس تورتیلا
– پنیر رنده شده
طرز تهیه:
1. در یک قابلمه، روغن را گرم کنید و پیاز و گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا گوشت پخته و قهوهای شود.
2. سپس کنسرو لوبیا، کنسرو ذرت، کنسرو گوجه فرنگی، ادویه تاکو، و سس سالاد را به قابلمه اضافه کرده و حرارت را بالا ببرید تا به جوش بیافتد.
3. بعد از جوشیدن، حرارت را کم کرده و به مدت 15-20 دقیقه آرام بپزید تا طعمها به خوبی ادغام شوند.
4. در صورت تمایل، روی سوپ خامه ترش، چیپس تورتیلا و پنیر رنده شده را اضافه کرده و سرو کنید.
این تاکو مکزیکی با سوپ تاکو غنی از طعم و مزه است و تزیین با خامه ترش و چیپس تورتیلا آن را به یک وعده غذایی شیرین تبدیل میکند. امیدوارم این دستور آشپزی برای شما لذتبخش باشد!