دسته‌بندی نشده

طرز تهیه سوپ برش

 پاییزی، توی هوای نیمه سرد پاییز ، واقعا حال آدمو خوب میکنه…
سوپ بُرش روسی در ابتدا باید براتون توضیح بدم این سوپ یه غذای سنتی مخصوص روسها و اروپای شرقی محسوب میشه و ماده اصلی که خیلی تو این غذا چشمگیر هستش لبویی هست که داخل سوپ استفاده میشه. به علت استفاده از لبو رنگ سوپمون قرمز فوق العاده خوشرنگه. این سوپ بیشتر تو پاییز و زمستان سرو میشه بخاطر لبوی داخلش. البته بسیار مقوی و خوشمزه هستش و بسیار مفید هم برای بزرگسالان هم برای بچه ها.
طرز تهیه سوپ برش
مواد لازم:
لبو (چغندر)۳ عدد متوسط
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد
کنسرو لوبیا ۲۰۰ گرم
برگ بو ۲ عدد
آب مرغ ۶ فنجان
رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری
آب لیمو ۴ قاشق غذاخوری
هویج ۲ عدد
کلم پیچ نصف یک عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
شوید ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
حالا اول میریم سوراغ لبو هامون اونها رو خوب میشوریم و میزاریم کنار. سپس یه قابلمه برمیداریم و داخلش رو آب میریزیم و میزاریم رو حرارت ملایم و لبو ها رو هم میندازیم داخلش تا بپزه. حدود ۱ ساعت بعد باید لبو هامون پخته شده باشن اول با چنگال یا چاقو تست میکنیم اگر کامل پخته بود در میاریمشون و میزاریم کنار و آب لبو ها رو هم نگه میداریم چون تو سوپمون باید از اش استفاده کنیم.
در اینجا نوبت سیب زمینی هامونه اول خوب میشوریمشون و بعد پوستشونو میگیریم و به صورت مکعبی خوردشون میکنیم و میریزیم داخل آب لبویی که داشتیم. و قابلمه حاوی آب لبو و سیب زمینیمونو میزاریم رو حرارت تا یه ۲۰ دقیقه ایی بمونه و سیب زمینی ها نرم بشه و بپزه.میریم سراغ هویجمون. اونها رو میشوریم سپس پوستشونو میگیریم و با رنده درشت رنده میکنیم و میزاریم کنار. در ادامه پیازمون رو برمیداریم و میشوریم و پوستشو میگیریم. سپس به صورت نگینی ریز خردش میکینم و میزاریم کنار.
حالا یه تابه رو برمیداریم و روغن میریزیم داخلش و میزاریم رو حرارت تا روغنمون داغ شه. زمانی که روغنمون داغ شد پیازهایی که نگینی خرد کرده بودیم رو میریزیم داخل تابه و شروع میکنیم به تفت دانش همین که کمی سبک شد هویجهای رنده شدمون رو هم بهش اضافه میکنیم و با هم تفتشون میدیم تا هویجمون نرم شه . وقتی هویج ها نرم شد رب گوجه رو هم به مخلوط پیاز و هویج اضافه میکنیم و خوب مخلوط کرده و میزاریم مجدد با هم تفت بخورن.
ادامه در اولین کامنت…..

 

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه املت انار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *