طرز تهیه سوسیس خانگی روشی عالی برای استفاده از گوشت به صورت ایمن در خانه است و روش خوبی برای استفاده از گوشت است. با تهیه سوسیس در خانه دیگر نگران بهداشتی نبودن آن نخواهید بود و با خیال راحت از آن استفاده خواهید کرد. فراموش نکنید هر چه چربی گوشتی که در تهیه این سوسیس استفاده میکنید بیشتر باشد، به همان اندازه سوسیس خوشمزهتری تهیه خواهید کرد.
طرز تهیه سوسیس خانگی
در طرز تهیه سوسیس خانگی به مواد زیر نیاز خواهید داشت:
مواد لازم
2 کیلو گوشت قرمز بدون استخوان
نیم کیلو گوشت قرمز چرب
40 گرم نمک کوشر
35 گرم شکر
20 گرم دانه رازیانه بوداده شده
6 گرم پودر فلفل سیاه
4 گرم جوز هندی
1 فنجان جعفری تازه خرد شده
1 دسته سیر خرد شده
طرز تهیه
مراحل طرز تهیه سوسیس خانگی بهصورت زیر است:
با ترکیبات بسیار سرد شروع کنید
مهمترین نکتهای که در طرز تهیه سوسیس خانگی باید به آن دقت کنید این است که گوشتی که استفاده میکنید بسیار سرد باشد (میتوانید چربی گوشت را کاملاً منجمد کنید). اگر گوشتی که استفاده میکنید قبلاً منجمد نشده است میتوانید به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید. حتی قبل از شروع تهیه این سوسیس، باید همه وسایلی را لازمتان میشود را به مدت یک ساعت در فریزر و یا یخچال قرار دهید.
چربی گوشت را تکه تکه کنید و در داخل ظرف پر از یخ بگذارید
در این مرحله از طرز تهیه سوسیس خانگی، یک کاسه پر از یخ آماده کنید و کاسه فلزی متوسطی را روی آن بگذارید. گوشت چربی را تکه تکه کنید و به همراه گوشت قرمز با فاصله یک اینچ از هم در کاسه قرار دهید. اندازه گوشت چرب را کمی کوچکتر از گوشت قرمز ببرید.
برای اینکه همه مواد سرد بمانند، گوشت و چربی بریده شده را در بالای ظرف پر از یخ بگذارید.
گوشت و چربی را خرد کنید و ادویه و چاشنی را اضافه کنید
در این مرحله از طرز تهیه سوسیس خانگی، وقتی گوشت و چربی را خرد کردید، خیلی فوراً آنها را مخلوط کنید.
سپس ادویهها را اضافه کنید، من یک یا دو قاشق غذاخوری دانه خردل و یک قاشق پودر فلفل سیاه اضافه میکنم و دوباره خیلی سریع همه مواد را مخلوط میکنم.
نمک و شکر را هم اضافه کنید و دوباره مواد را مخلوط کنید.
مواد را داخل یک ظرف پلاستیکی دربسته بگذارید و حداقل به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید. مواد سوسیس نباید بیشتر از یک ساعت در فریزر بماند.
کاور سوسیس در آب گرم بگذارید
اگر میخواهید در طرز تهیه سوسیس خانگی از کاور سوسیس استفاده کنید، قبل از استفاده آن را در آب گرم بگذارید. اگر هم دوست ندارید از کاور سوسیس استفاده کنید، این مرحله را نادیده بگیرید.
تنظیم آسیاب یا خردکن
بعد از اینکه ترکیب سوسیس سرد شد، آسیاب یا خردکن را از فریزر بردارید و آن را تنظیم کنید. سعی کنید گوشت را خیلی ریز خرد نکنید.
ترکیب سوسیس را داخل آسیاب بریزید و سرد کنید
خیلی سریع ترکیب سوسیس را در داخل آسیاب یا خردکن بریزید. مطمئن باشید که ترکیب بعد از آسیاب شدن داخل کاسه سرد ریخته میشود. میتوانید به جای دستگاه آسیاب از چرخ گوشت هم استفاده کنید.
بقیه ادویه را هم اضافه کنید
در این مرحله از طرز تهیه سوسیس خانگی باید بقیه ادویهها را اضافه کنید. وقتی این کار را انجام دادید، برای پختن مواد گوشت، یک قاشق غذاخوری از مواد را بردارید و داخل دستتان آن را به شکل یک توپ دربیاورید. سپس صاف کنید. سوسیس خانگی را به مدت 5 تا 10 دقیقه بپزید.
اگر هم میخواهید از کاور سوسیس استفاده کنید، مواد را داخل کاور بریزید و دو سر آن را گره بزنید. وقتی همه مواد رو داخل کاور ریختید و سر کاور رو محکم بستید، کاورها رو داخل سبد فلزی بریزید و داخل یه قابلمه گود، آب رو به جوش بیارید و سوسیسها رو به مدت 45 دقیقه بخارپز کنید. بعد از اینکه این مرحله رو گذروندید، بلافاصله روی سوسیسها آب سرد بریزید و منتظر بمونید تا سرد بشن. سوسیسها رو باید به مدت 24 در یخچال نگهداری کنید، بعد مصرف کنید.